o kim mówisz?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
o kim mówisz?
mlodzians, no a nie wygląda dziwnie?
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
w sumie dziwnie i jeszcze o master sportach przecież o tych częściach to aż szkoda mówić i jeszcze do alfy, o kurcze.
Góra jest słaba wiec tam się zakłada coś lepszego tylko zdania tez są bardzo podzielone Trw w alfie to tez jest temat rzeka ale na dół fast powinien wystarczyć na jakiś czas wszystko zależy od tego na jakiej gumie jeździsz ja miałem przez 4 miesiące R18 na 225/35 i zawieszenie dosłownie rozszarpane w pył nic nie przeżyło wiec na wiosnę wymiana kompletu i tez nie wiem na czym to poskładać;/ mam ziomka w sklepie mot i powiedział ze trw tez często wraca na reklamacje i nie wie za bardzo co polecić bo wszystko wytrzymuje podobnie czyli od 10 do 30tys km zależy jak leży nie ma reguły...
Niektórzy stawiają Lemfo ponad resztą - może w tym też jest jakiś sposób...
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
U brata w alfie po wypadku całe przednie zawieszenie było złożone na Lemforderach, niecałe 16tys km i górne do wymiany.
Oczywiście mowa o 147.
Nie ma różnicy czy będzie to 147, 156 czy GTJeden uj - ten sam zawias
Sprawa wygląda tak, że "niemcem" możesz przelatać dużo więcej [km] na goownianym (tanim) zawiasie![]()
Niestety coś za cośTrzeba pamiętać, że konstruktorzy nie brali pod uwagę polskich dróg
A to, że troszkę zyebali sprawę, to już inna bajka
![]()
U mnie Lemforder poddal sie na gorze po 15kkm.
Przerabiałem już temat zawiasu, który sprawdza się w autach zachodnich (nie włoskich) i był mega dobry i tani (w przypadku tych samych aut) - w AR, okazał się totalnym bublem.
Więc jeśli chodzi o "alternatywę", to mogę polecić VEMA. A z TRW, to też bywa rożnie, najważniejsze, to mieć pewnego dostawcę części.