Ja mam pytanie, mam fabryczne BOSE, equalizer i laundness wyszarzone i nie da sie kliknąć. Czy da sie to jakoś obejść zeby te opcje były dostępne? FW najnowszy wgrany.
Pozdrawiam
Damian
Pozdrawiam,
Damian
Nie musi. Ja mam np kod do odblokowania radia na takiej białej metce. Nie ma karty takiej jak do kluczyka z napisem 'Radio codice'.
Natomiast na boku radia jest jego nr seryjny który może posłużyć do wygenerowania tego kodu. W wielu punktach w internetach oferują podanie kodu do odbiorników w fiatach itp. Nie wiem czy ktoś do alf też to robi. W tym podforum nie widać takiego tematu.
Z innej beczki, czy ktoś wie co trzeba wpisać by odblokować opcję 'automatycznego powtarzania ostatniego pinu' ?
No to panowie jak jest w końcu, dziś po 14.00 mam jechać zobaczyć Navi z poliftowej 159. Ma ktoś zdjęcie jak takie navi wygląda z tyłu?
I czy do takiej navi potrzeba jeszcze wymieniać antenę dachową? PS AR 159 mam przedliftową
Jak chcesz ja mam do sprzedania aktualnie działa i ma się dobrze jest w moim aucie możemy sprawdzić czy będzie działać
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Anteny nie musisz przerabiać wystarczy najprostsza gps kupisz w każdym sklepie z cb-radio montujesz ją gdzie chcesz ja umieściłem w klapie za tapicerka tak by blacha nie zaklucala sygnalu. Ja w swojej 159 wymieniłem całą antenę na sirio triflex. W tej sirio nie ma gps zato jest anteną 3w1 tj cb, fm, gsm . Moje radio jest przed lift i z tego co wiem to poliftowej nie założysz przynajmniej jeden już taki był na forum poległ lub się poddał
.... Jestem z Łodzi
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
A no to widzisz dużo ciekawego się dowiedziałem. Czyli navi poliftowej nie da rady wsadzić do konsoli przedliftowej to jedno. Druga sprawa faktycznie na allegro są anteny gps do Alfy nawet po ok 40zł, pewnie wystarczy ją wpiąć i umieścić gdzieś, gdzie będzie miała odpowiednio silny sygnał.
Szkoda, bo zależało mi na mp3 i możliwości puszczania dziecku filmów, bo mam zwykłe radio przedliftowe bez mp3...