Czyli da sie to zrobic w aso?
Czyli da sie to zrobic w aso?
Zrobić to się da wszystko, tylko czy to się opłaca? - jesli przy kupnie samochodu nie zamówiło się określonych opcji to ich późniejsze dołożenie jest kłopotliwe i kosztowne
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Mam zamiar wymienić płyn hamulcowy, w instrukcji nie znalazłem informacji o ilości płynu hamulcowego. Możecie podpowiedzieć czy przy wymianie wystarczy 0,5l czy trzeba będzie kupić więcej ?
Zaraz zaraz. Jeśli jest to kwestia podpięcia pod Examinera i kliknięcia opcji "chowaj lusterka" to nie powinno być to jakieś mega kłopotliwe (ani kosztowne, nawet znając jak się ASO ceni). Kłopotliwe robi się jeśli trzeba się bawić z kabelkami, pruciem drzwi i dodatkowymi pudełkami. Ale ktoś już wcześniej napisał, że robi się to programowo...
Tylko żeby chować trzeba mieć elektrycznie składane lusterka (to jest opcja) i tę opcję w alarmie (fabryczny ma)
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
No tak, masz rację!Milcząco założyłem, że tylko o elektrycznych lusterkach mówimy...
Bo o takowych mówimy, tylko teraz pytanie czy alarm wspiera taką opcję
To jeszcze raz podsumujmy. Czy w giuliettcie z listopada 2013 ( po lifcie ) z halogenami okraglymi isynieje mozliwosc wlaczenia doawietlania zakretow? Pytam bo salon utrzymuje ze ze w?gleduna to ze halogeny sa male to nie ma takiej opcji w giulietcie. A nawet w niektorych ofertavh na otomoto wisza julki przwd lifyem co prawda ale z gunkcja dosworlania halogenami.