Panowie, wklejalem już link pare dni temu, ale odzewu nie było. Jutro jadę obejrzeć i mam nadzieję odjechać Julką QV line.
Czy uszkodzona uszczelka w drzwiach od strony kierowcy, na wysokości klamek, powinna zapalić mi jakąś lampkę? Sprzedawca już uszczelkę wymienił, ale po zdjęciach wyglądało to jakby poszarpał to wściekły piesJaka może być natura takiego uszkodzenia? Samochód ma 35tkm. Czyżby ktoś próbował się dostać bez kluczyka?
Ostatnio edytowane przez morbid86 ; 05-06-2020 o 12:33
Nie lepiej poprostu zapytać właściciela co się stało?.
To jest nieautoryzowany dealer Abarth/Fiat/Alfa. Twierdzi, że nie wie... Im więcej patrzę na te zdjęcia tym bardziej myślę, że coś było majstrowane przy drzwiach. Nie wiem, czy to kwestia refleksów świetlnych, czy co? Śruby wyglądają, jakby miały zdrapana farbę?
autocapozzoli.co.uk/used-car-alfa-romeo-giulietta-tb-multiair-qv-line-5-door-10100
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek uwagi dotyczące samych zdjęć i tego co widać. Trochę kilometrów muszę zrobić, żeby tam dojechać, więc przynajmniej zaoszczędzę na paliwie.
Cześć,
Czy jest ktoś z Was w stanie powiedzieć coś na temat tego konkretnego samochodu? Oglądał może ktoś? Coś budzi wątpliwości?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-2-0-140-km-dach-panorama-oryginalny-przebieg-tempomat-led-ID6D6V2s.html
VIN: ZAR94000007111677
Czy ktoś kojarzy ten egzemplarz otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-1-7tbi-quadrifoglio-verde-rosso-bose-ID6D8qai.html?
Czy ma jakąś historię w ASO?
VIN: ZAR94000007186850
Pozdrawiam![]()
Wygląda dobrze, zderzak przód zarysowany od spodu i tyle z wyglądu. Dobrze wyposażona z hmm kolorową deską, co kto lubi... Cena dość atrakcyjna. Nic w treści ten fan nie pisze o bezwypadkowości i ori lakierze, więc do weryfikacji. Sprawdzać szybko vin w ubezpieczeniach i jechać, a nie czekać na błogosławieństwo![]()
Ostatnio edytowane przez Calypso ; 05-06-2020 o 21:33
Dokładnie jechać i obejrzeć pomierzyć i będziesz wiedział możesz zobaczyć co pod uszczelką się kryje.Osobiście w żadnym aucie nie widziałem tak uszkodzonej uszczelki.