Zapraszamy i gratulujemy zakupuPamiętaj tylko, że od tego roku spoty w Sukcesji.
Zapraszamy i gratulujemy zakupuPamiętaj tylko, że od tego roku spoty w Sukcesji.
Cześć
Mam prośbę i zarazem pytanie czy ktoś posiada kompa aby podłączyć 159 i zabrały go na najbliższe spotkanie?Odwdzieczylbym się jakim 4 pakiem.Przy okazji poznał bym maniaków wloszek![]()
BYŁ LEON by COMPSPORT
JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP
Nie ma problemu. Dopiero co przywróciłem funkcjonalność ELMa na moim laptopie (VM z XPekiem itp)
BTW mam dwie siatki do bagażnika, jedna do 159 SW druga do Mito, tę lepiej pasująca założę do siebie, drugą za czteropak mogę odstąpić. To taka 'kieszeń' do zamontowania za krawędzią załadunkową
W katalogu akcesoriów pod nr 50903190 (159 sw) i 71805355 (Mito) - jeszcze nie wiem która lepiej podejdzie do Sedana 159.
Tą do 159 SW chętnie bym od Ciebie wziął. Odbiór może być osobisty w Łodzi![]()
Ta od SW bardzo ładnie przypasowała w sedanie (mimo że w katalogu jest osobna do sedana) więc jedyną jaką mam dostępną to ta od Mito![]()
No to lipton, bo skoro od Mito nie przypasowała do sedana to do SW pewnie tym bardziej![]()
Tego nie wiem, bo nawet nie odpakowałem tej od Mito. Założyłem tę od SW, pasowała dobrze, więc tak zostawiłem. Rozmiar jest chyba podobny, tylko ta od Mito ma 4 bloczki, a ta od SW miała dwa bloczki i dwie pętle + haczyki do przykręcenia w bagażniku.
Ciężko stwierdzić po opisie, trzeba by przymierzyć na żywo![]()
Czyli znalazłby się ktoś co przeswietlilby kompem moja 159?
BYŁ LEON by COMPSPORT
JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP
Czytaj dokładnie temat, a nie się powtarzasz po kilku godzinach. Jak będziesz w niedzielę w Sukcesji to wezmę lapka i kabel.