Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 141

Temat: [Zapowiedź] SPOT 14.12.2008 MAZOWSZE-WARSZAWA-ARKADIA

RAQ
    Gość

Domyślnie

Ja niestety znowu bede ''biala furgonetka'' jezcze sie nie doczekalem na odbior papierow ze skarbowego :cry:

Reks
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał RAQ
    Ja niestety znowu bede ''biala furgonetka'' jezcze sie nie doczekalem na odbior papierow ze skarbowego :cry:
    Na kiedy masz odbior? Moze sie wyrobia do piatku

hajper
    Gość

Domyślnie

Jeśli chodzi o gokarty to raczej nie.

Może ten spot będzie bardziej integracyjny, a następny można zrobić o wcześniejszej godzinie - dużo wcześniejszej, umówić się od razu gdzieś właśnie na gokarty, a później zrobić przejazd przez miasto drużyną pierścienia i zakończyć w Arkadii, gdzie można coś zjeść np.

RAQ
    Gość

Domyślnie

No co ty 7 dni roboczych.Rejestracje to w 1 dzien zalatwie-ale ta biorokracje jest przeje..... na 1 papierek czekac tydzien :>>> Moj blad bo po sprowadzenie jezdzilem jak napalony Alfa zamiast zalatwiac od razu papierki-no ale coz nie moglem sie oprzec jezdzie

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał Reks
    No jest taka opcja ze pojedzie na gokarty.. ale co do niego to dowiem sie pod koniec tygodnia
    Tlumacze bo BMW i ALFA nie idzie w parze

P.S. Co do mnie to to bedzie z 10-20min max na wiecej mnie nie stac
    Hehe, jak się wyzbyć uprzedzeń to jak najbardziej BMW idzie z Alfą w parze jak mało która marka(myślę, że bardziej nawet niż Lancia, czy Fiat). Szczerze to marzą mi się łączone spoty BMW i AR, a najlepiej jakieś track-day'e na torze w Poznaniu, żeby nie stać tak po próżnicy na parkingu i rozmawiać o tym co się komu psuje, a jeździć i jeździć, potem ew. dzielić się wrażeniami :wink: ...

Co do kartów to 2x będzie ok, poza tym od 4 osób wzwyż jest taniej, chyba o dyszkę.. Ode mnie będzie jeszcze jeden znajomy, ale tylko na 10min, także na te dwie tury dobrze by było uzbierać w sumie min. czterech chętnych. Jakby ktoś był w stanie jeszcze się zadeklarować to niech pisze, ja w piątek, ew. w sobotę przejrzę posty i zrobię rezerwację na dwie tury. Tylko pytanie czy wstępnie pasuje ta 18.30?

PS. Sorry, nie mogłem sobie podarować o tych Bawarach

Reks
    Gość

Domyślnie

JacekK O ile dobrze pamietam o 19 bedzie trzeba juz byc w arkadii bo spot na chwile obecna chyba ma sie zaczac o 19 bo ktos tam na 20 idzie do pracy.. (sorry ze 'ktos tam' ale nie znam nickow na pamiec)
    Wiec chyba trzeba by to jeszcze wczesniej zaczac.

RAQ No wlasnie tak cos czulem ze tyle zajmie bo mialem to samo, ale chyba gotowe mialem po 3-4dniach wiec moze sie wyrobisz.

hajper No my w pare osob przed spotem chcemy jechac i na spot wrocic

Co do knajpy to hehe moge zalatwic karte znizkowa do MC ale to chyba slaba 'knajpa' hehehe?

RAQ
    Gość

Domyślnie

Reks, Mam nadzieje bo juz mnie to dobija

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał Reks
    JacekK O ile dobrze pamietam o 19 bedzie trzeba juz byc w arkadii bo spot na chwile obecna chyba ma sie zaczac o 19 bo ktos tam na 20 idzie do pracy.. (sorry ze 'ktos tam' ale nie znam nickow na pamiec)
    Wiec chyba trzeba by to jeszcze wczesniej zaczac.
    Ja i tak pewnie nieco wcześniej przyjadę do Wawy, więc można tak zrobić, ale może niech Rigobert się wypowie w temacie, czy chce spota zacząć na Imoli, czy uderza prosto na Arkadię.. :wink:

Reks
    Gość

Domyślnie

Hmm co do samego spotu.. moze by udezyc do street'a dzieki czemu moze udalo by sie wynegocjowac mozliwosc postawienia aut przed sama restauracja;q
    http://www.street.com.pl

Pytanie kto by byl chetny? Bo w sumie takie pomysly na nie cale 6 dni przed spotem to nie wiem czy wszyscy sie wypowiedza;P

Rudix
    Gość

Domyślnie

Panowie, ja sie godze na wszystko tylko jest jedno ale... W W-wie bede mogl byc po 18. Wczesniej mam impreze z mikolajem wiec nie wiem nawet czy wpadne prosto z imprezy w stroju mikolaja! Byliscie grzeczni? To moze cos dostaniecie
    Pozdro!!