Adi, Ty lepiej powiedz kto tym razem jest naznaczony na zwycięzcę turnieju??![]()
Adi, Ty lepiej powiedz kto tym razem jest naznaczony na zwycięzcę turnieju??![]()
Na pierwszym spocie Grudziądzkim Ty nim byłeś, a nie wygrałeśTakże karty są rozłożone...
Ja już trenuję technikę na komputerze!!!
![]()
Mask, tego nie wiedzą nawet najstarsi Górale. Apropos góralskich powiedzonek, Ty faktycznie Kuba trenuj, bo czas się kurczy jak góralski sweterek po praniu![]()
Spoko, plan jest jak najbardziej ok![]()
Nie widzę żadnego sprzeciwu, więc zmieniam w pierwszym poście![]()
11:35 będę przed Aleją Dębową http://goo.gl/Qlm83H, tam można zrobić punkt zbiorczy.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
Trochę mam daleko,ale możliwe,że zajadę![]()
Update listy:
1. Abidibi1509 + Tusia147
2. Fucel
3. Mask + ?
4. Semri + Justyna
5. Mantis30
6. Sempre + Marta
7. Thomo + Aga (jak załatwię sobie wolne,a mam taką nadzieję)
8. Tracy + ? ( mam cały miesiąc, żeby przekonać osobę towarzyszącą do tej wycieczki)
9. Fokus10. Mk_1980 + Monika
11. Szałek + Paulina
12. Derebere + 1 towarzyszka (zakładając że mi nie wymyślą pracy. Ale o tym będę wiedział 8-9/11/2013)
13. malin2k5 + Ola (mam nadzieję że damy radę dojechać - organizator zna szczegóły)
Jest mi niezmiernie miło poinformować, że dzisiaj rozpocząłem rozmowy ze świecką telewizją. Poprosiłem ich o realizację materiału z naszego zlotu. Jaki będzie odzew, tego nie wiedzą nawet najstarsi góraleOczywiście będę informował na bieżąco.