Z tego co pamietam czarne lampy ale nie lexusy robil FK Automotive i MHW.
Jak dla mnie osobiście te lampy psują wygląd i charakter samochodu. Wcześniej już wspominałem że alfy czeba umieć tuningować i to nie może być inny styl niż włoski.
robak#21 wiesz ile wołają za tego bodykita z Autodelte??
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...56-vt13837.htmNapisał pokrop8
Pzdr
te z fotki powyżej w poście maja bańki i powiem że na 99% jestem pewien że nie ma takiego wzoru jak wyżej ale bez baniek - jakby było bez baniek to sam bym juz je miał - ten wzór wychodził z bankami zarówno w wersji black jak i chromeNapisał Kosiar
widziałem gdzies lampy bez baniek ale na wzór oryginalnych tylko było np białe jednak szkło nie było przeźroczyste tylko jak w serii.
tak jak piszecie - AR ma braki w akcesoriach tuningowych ( oczywiście takich ze smakiem ) - dla mnie najlepsza wizja do 156 to takie swiatła jak ma 159 - ależ by to fajnie wyglądało !!!!!DD
Witajcie koledzy
Jeżeli chodzi o oryginalne lampy wg mnie wyglądają starzej, dodatkowo w lato przy słonecznym dniu znacznie mniej widoczny jest kierunkowskaz.
ciekaw jestem waszych opinii.
Mnie się podobają obie, z małym wskazaniem na oryginalne![]()
Jak dla mnie to tylko orginalne. P.S. Wrzuć zdjęcie boku auta chce zobaczyć jak sie te czrne fele komponują![]()
Niestety innego zdjęcia nie posiadamna tym najlepiej widać bok.
Pozdro kolego
sprzedaj te paskudne tjun-lampy i włóż oryginały , poszukaj felg 17ek wzór GTA i ciesz się wtedy pięknym 156SW
...jak dla mnie te dodatki kompletnie nie współgrają z genialnym projektem pana De Silva
W pełni popieram Cię kolegoNapisał obserwator737
)