Witam od dziś w końcu mam upragnioną GT i teraz chętnie sie nią gdzieś pokażę,jestem z Włocławka ,a konkretnie z Południa
Witam od dziś w końcu mam upragnioną GT i teraz chętnie sie nią gdzieś pokażę,jestem z Włocławka ,a konkretnie z Południa
Witaj.To zapraszamy na spoty Stowarzyszenia Alfisti Północ do Torunia,ostatnio sporo się tu dzieje,przyjechała Płocka ekipa,kolega z CW i ekipa z CG,ogólnie sporo nas tu jest co spotkania.
Zapraszam na http://forum.alfistipolnoc.pl/index.php
@Dehs1 i @Gregor plus ja, jest już trzech zapaleńców, kto da więcej, kto jeszcze dołączy
@Thomo, dziękujemy za zaproszenie![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TwinSpark 1999 M.1.5.5
a tak z ciekawości to ilu nas jest z Włocławka lub okolic bo coś cienko widzę w porównaniu z Płockiem ,nie mówiąc o Toruniu
We Włocku jest mnóstwo AR, sam podczas niedzielnego spaceru, na osiedlu Zazamcze naliczyłem 8 sztuk (7 sztuk 156, 1 sztukę 147), tylko brak jakiejkolwiek organizacji, dlatego po raz kolejny usilnie namawiam na jakiś spot![]()
Ja bym zaczął od cyklicznego terminu co tydzień np.piatek 20.00 w jakimś ciekawym miejscu i niech wiara się przyzwyczaja
Ten piatek? Ja mam kilku znajomków z Włocławka dam im cynk może zjadą, co myślisz o parkingu koło Basenu na szpitalnej czy lepiej przystań(jest widowiskowa)?
miejsce obojętne byle tylko ktoś podjechał,trzeba coś zrobić bo inaczej będzie ciężko sie zebrać,ja jestem za a jutro 1-go maja lecimy do Lipna na rozpoczęcie sezonu
A co ciekawego w Lipnie się szykuje? Jak coś fajnego to może dam radę jechać![]()
Data: 1.05.2014r. Czwartek
Miejsce:Lipno:
Opis: impreza motoryzacyjna. Rozpoczęcie sezonu w Lipnie
Chętni z trójmiasta i okolic: Wyjazd w godzinach między 6 a 7 rano, spotykamy się na parkingu CH Matarnia
Lipno jest około 200km od trójmiasta, trasę ustalimy rano na parkingu
Przewidywany program zlotu :
Rozpoczęcie sezonu 2014
01.05.2014r. (czwartek)
09:30 – Otwarcie bram, ustawienie aut
10:30 - Oficjalne rozpoczęcie zlotu, przedstawienie gości, sponsorów itp.
11:00 – Konkurs car audio ( najczyściej brzmiące car audio, najładniejsza zabudowa)
11:30 – Konkursy sprawnościowe:
- przeciąganie auta
- rozkładanie mostów
12:00 – Konkurs na najniższe auto zlotu
12:30 – Rozstrzygnięcie konkursów na car audio, najniższe auto, konkursów sprawnościowych cz.1
13:00 – Pokaz ratownictwa drogowego wraz z komentarzem
14.00- Wręczenie upominków dla najmłodszych uczestników zlotu
14:00 – Konkursy sprawnościowe
- rzut tarczą hamulcową
- wbijanie gwoździa
14:30 – Przerwa
15:30 - Przedstawienie zabytkowych aut, właściciele opowiadają parę słów o samochodach
16:30 – Rozstrzygnięcie konkursów na najładniejsze auto zlotu, najładniejsza
felgę, najładniejszą komorę silnika, Best Fitment, rzut tarczą
hamulcową, wbijanie gwoździa
W trakcie zlotu przewidziane są także:
- pokaz OLD CAR LIPNO
- hamownia Agma ChipTuning
- darmowa legalizacja gaśnic samochodowych (jeden samochód – jedna gaśnica)
- wystawa modeli VAG SCALE CARS
- zdalnie sterowane modele samochodów
- dobra muzyka w tle imprezy
Komisja wybierze auto zlotu, felgę zlotu, Best Fitment, najładniejszą komorę silnika.
Organizatorzy dopuszczają możliwość zmiany programu imprezy.
Zapraszamy i życzymy przyjemnej zabawy.
Organizatorzy