Na razie jest u mnie śnieżnie,ale postaram się.
A kupował ktoś z Was matę do bagażnika? Jeśli tak to będę wdzięczny za fotki, zawsze można zamówić w jednej paczce
tomio, teraz doczytałem że Ty kupowałeś, możesz pstryknąć fotkę?
Ostatnio edytowane przez mkenad ; 09-12-2013 o 18:06
jakoś dla mnie słowo 'elegancja' i 'dywaniki gumowe' nie wydają się kompatybilne. jeszcze w alfie, która z założenia powinna wyglądać elegancko. Gumowe dywaniki pasują tak samo jak kalosze do garnituru. jeszcze dołóżcie chlapacze na przód i gołe stalowe felgi i alfa gotowa na zimę... pięknie
tylko ładne welurowe, niestety trudniej się czyści.
Dzisiaj już nie dam rady zrobić fotki, bo zaraz się zbieram do pracy. Jutro postaram się wrzucić.
Jeśli chodzi o matę do bagażnika, to dopasowanie mogło by być lepsze ale tragedii nie ma, mata nie jest wykonana z gumy jak wycieraczki lecz ze śliskiego tworzywa, przez co łatwo się czyści. Jest dosyć sztywna przez co po rozpakowaniu paczki trochę odstawała to i ówdzie ale z czasem się uleżała.
Dziwne porownanie. Czesto jezdze w gory,gdzie jest pelno sniegu i blota to moze tez powinienem ubrac sie w eleganckie obuwie. Sorry ale nie lubie miec co chwile mokrych dywanikow welurowych pod nogami. Na wiosne i lato to oczywiscie welurowe ale w zimie gumowe. Ludzie tak samo ubieraja sie inaczej w zaleznosci od pory roku.