Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 110

Temat: O s t r z e s z ó w

Użytkownik Embrion Avatar POT-9G06
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    alfa Romeo GT 1.9 JTD 16v 150 KM

Domyślnie

potwierdzam co napisał kolega z Ostrzeszowa POT-66MY najgorszy komis z okolicy

Użytkownik Embrion Avatar POT-66MY
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    alfa Romeo 156 TI 1.9 JTDM 16V 150 KM ; Fiat Punto Evo Racing 1.3 MultiJet II 16V 95 KM

Domyślnie

Cytat Napisał wola Zobacz post
    Wielkie dzięki za pomoc

Widze że kolega wola znalazł dowód na to co było pisane o komisie PAWELCAR:

To samo auto, dwa różne przebiegi !
    Gościu z Wrocławia je sprzedawał z przebiegiem 220 tyś. trafiło do PAWELCAR i "magicznie" zrobiło się 196 tyś.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C31419628.html

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pie...C31992997.html

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Bo jak maja 200+ to nie chcecie kupic :p

Użytkownik Świeżak Avatar michalosw
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Aktualnie Giulietta była GT i 156

Domyślnie

Macie już jakieś plany na wakacje ? Z Ostrowa na chwilę obecna są 3 osoby

http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...en_2014_a.html

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Ostrów Wlkp
    Auto
    black 159 1.9 JTD 16V 150KM

Domyślnie

Potwierdzam , Paweł Car totalni sciemniacze , auta picowane na maxa i krecone, sprawdzalem tam kilka 159..
    przy jedenej sprzedający najpierw zapewniał ze autko niebite , po wyciągnieciu przeze mnie miernika, stwierdził ze chetnie sie dowie czy było malowane a po tym jak 7 element pokazał praktycznie koniec skali (szpachel ) stwierdził ze fajnie bo nowy lakier przynajmniej jest autentyk... załuję ze nie mam nagranej tej rozmowy dyktafonem bo handlarz mietek to przy nim amator
    AHA wiekszość samochodów jest z NL przeważnie nie są bite ale mają 300-400k przelotu .. rekord który widziałem na placu to 159 z 430k przelotu
    jako ze istnieje strona na której można sprawdzić przeszłość takich aut po numerach , sprzedający tam zamieniają wszystkie blachy miejscami
    wiec sprawdzając niczego sie nie dowiemy , no może po za tym jaki przebieg ma inny samochód na placu , co ciekawe zaczeli tak robić zaraz po tym jak przy ogladaniu jednej sztuki pochwaliłem się ze przebieg aut z NL idzie łatwo srawdzić

Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    alfa Romeo 156 TI 1.9 JTDM 16V 150 KM ; Fiat Punto Evo Racing 1.3 MultiJet II 16V 95 KM

Domyślnie

w 100% prawda a najlepsze było to "po wyciągnieciu przeze mnie miernika, stwierdził ze chetnie sie dowie czy było malowane" także kupujący jest mądrzejszy od sprzedającego i uświadamia handlarza mającego z 50 aut na placu co za auta pokupił za zachodzie i próbuje teraz ze swoją totalna NIE wiedzą motoryzacyjną sprzedać... ciekawe czy odróżnia chociaż wieśwagena od Fiata czy też liczy na to że kupujący mu powie co jest co

znajomy 3 lata temu niestety kupił od PAWELCAR Fiata Stilo 1,9 JTD z przebiegiem około 150 tyś. na dowód tego była książka serwisowa z wykonywanym serwisem do tego właśnie przebiegu, tylko problem w tym ze książke wypisywali na kolanie i się pojebali z odpowiednim przebiegiem do odpowiedniej daty i w jednym miejscu wyszło że wizyty w serwisie dzieliła rożnica kilku dni i 15 tys. km, mało tego od miejsca zarejstrowania auta do salonu-serwisu gdzie był rzekomo wykonywany serwis dzieliło 400 km więc mało realne żeby "Helmut" 800 km zapierdalał do serwisu prawie na drugi koniec Niemiec bo miał taki kaprys, po pokazaniu tych bzdur właścicielowi komisu odpowiedz była że on nic w książce nie majstrował i skoro jest tak wpisane to jest możliwe w kilka dni zrobić 15 tyś. km...
    jaki wniosek z tego niemcy to totalni idioci jeżdzą do serwisu oddalonego 400 km więc co to za problem dla nich zrobić 15 tyś. km w kilka dni a już się bałem że polacy to uszuści, kombinatorzy i naciągacze
    Ostatnio edytowane przez POT-66MY ; 17-02-2014 o 20:27

Użytkownik Embrion Avatar JaccoBioS
    Mieszka w
    Ostrzeszów/Mikstat
    Auto
    147FL/1.9 JTDm i 159 SW/1.9 JTDm

Domyślnie

Spokojnie ;p Tu piszemy o spotach, a nie o komisach, nie róbmy off topu, kiedy się spotykamy? no Ostrzeszów, Ostrów, Kępno i okolice? Dalej !

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Konin
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2004r, 159 1.9 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał JaccoBioS Zobacz post
    Spokojnie ;p Tu piszemy o spotach, a nie o komisach, nie róbmy off topu, kiedy się spotykamy? no Ostrzeszów, Ostrów, Kępno i okolice? Dalej !
    Ależ komisy to tez bardzo wazna rzecz.. Pytanie, czy ważniejsza od spotów

Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał MonikaM Zobacz post
    Ależ komisy to tez bardzo wazna rzecz.. Pytanie, czy ważniejsza od spotów
    kolega JaccoBioS sie tak "zagotował" ponieważ jest klientem opisywanego komisu ale chwali sobie zakupiona tam Alfe, także widocznie są wyjątki od reguły...

- - - Updated - - -

Cytat Napisał JaccoBioS Zobacz post
    spokojnie nikt tu nie robi off topu...
    gdzie to jest powiedziane ze tu piszemy tylko i wyłącznie o spotach
    chcemy pisać tu o wszystkim, wróciłes do tematu spotu no to DALEJ !
    jakieś propozycje, plany, kiedy, gdzie...

Ostatnio edytowane przez POT-66MY ; 18-02-2014 o 00:27

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Ostrów Wlkp
    Auto
    black 159 1.9 JTD 16V 150KM

Domyślnie

JaccoBioS ja tez mam znajomą z kalisza która jest bardzo zadowolona z swojej 159 kupionej własnie tam, to ze wlasciciele to sciemniacze i przekrety nie znaczy ze nie trafia sie auto w przyzwoitym stanie , ale oni takie juz inaczej wyceniają , ja niestety na 7-8 sztuk obejrzanych tam nie widzialem nic godnego uwagi .
    Ps A tak wogole to jestem z grabowa i i juz z 2 razy widzialem twoją 147

ale do TEMATU ,
    wiosna sie robi , mozna gdzies sie spotkac ostrów , ostrzeszów? poogladalo by sie inne AR
    Ostatnio edytowane przez tobiasz1988 ; 18-02-2014 o 12:35

Uprawnienia