a ja bym bardziej proponował zakup GTV-ki od któregoś z Alfaholikow![]()
a ja bym bardziej proponował zakup GTV-ki od któregoś z Alfaholikow![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Jeśli któryś z nich byłby skłonny sprzedaćSłyszałem już na tym forum deklaracje, ze Gtv zostanie ze swoimi właścicielami do końca dni swoich
![]()
![]()
Klubowe Alfy z reguły są wypieszczone i zadbane, a takie trudno znaleźć w ogłoszeniach.
Trudno generalizować, ale zakładając, że poszukujesz auta w rocznikach poniżej 2000, to powinieneś się zmieścić w około 18-19 tys za za zadbany egzemplarz. Swego czasu oglądałem przypadkiem ze dwie Gtv w okolicach Poznania w cenie ok. 11 tys i przyznam szczerze, że żadnej z nich bym nawet wrogowi nie polecił. Zniszczone wnętrze z dziurami w siedzeniach, kierownica przetarta niemal do plastiku, krzywe drzwi i zderzaki... dramat.
Ja za swoją sporo przepłaciłem, ale po dwóch latach mogę napisać, że nie żałuję zakupu.
Pozdr!
Piciu
jeśli znajdzie się jakiś Alfaholik który jest gotów sprzedać swoją GTVke to jestem zainteresowany
Ostatnio edytowane przez criss2007 ; 22-04-2009 o 07:55
ja chce moja sprzedac ale to nic pewnego... i przyznam ze trzeba przy niej posiedziec... w tym tygodniu jeszcze chce rozrzad wymienic i wariator.. wiec jak jestes bardzo zainteresowany moge dac fotki ale szczerze mowie ze trzeba przy niej posiedziec
---------- Post dodany o godzinie 20:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:59 ----------
jesli jej nie sprzedam to doprowadze ja do idealnego stanu... a sprzedac chce bo rodzinka sie powiekszyła
wiec poproszę o fotki na adres criss2007@o2.pl
dobra kolego powiem inaczej... autka Ci nie sprzedam ze wzgledu ze nie chce wrogów bo jest w nim sporo do robienia jeszcze a jednak zapadła decyzja z przyszłą żoną ze kupimy drugie a to zostanie... fotki jak co mam na polskajazda.pl ponizej dodaje link.
Alfa Romeo GTV
no cóż. mówi się trudno. będę szukał dalej choć nie mam zbyt wielkiego pola manewru i liczę jednak na kogoś z Forum.
Na forum to za bardzo nie liczKazdy kto ma zadbany egzemplarz nie bedzie go sprzedawac a jesli nawet to sprzedaje tak zeby przypadkiem nikt nie kupił
Poszukaj na wolnym rynku czegos w miare zadbanego a potem zainwestuj podobną kase jak wszyscy na forum i wyjdzie Cie to samo a bedziesz wiedzial co masz i co w nim zrobiles sam
I nie daj Boże, żebyś się łapał za jakieś okazje cenowe. Bo później się nie wypłacisz na mechanikaJa np. kupiłem za 14.300 a włożyłem 5.000 :> I teraz się cały czas boję, żeby nic nowego nie wyszło ...
A co powiecie na tą?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6242853
Właśnie przecenili...
Jakby ją wyrwać za 4,5tyś. Remont silnika(chyba nikt nie wierzy, że to rozrząd) drugie 4,5, jakieś pierdoły 4 i razem mamy 13 tyś ale mamy pewne auto![]()
Ostatnio edytowane przez 145Q ; 27-04-2009 o 19:35