kolega demonobiker nie zagadal bo pewnie wstydliwy jest![]()
to w takim razie jest tak wierny swojej belli ze nawet nie zagaduje do innych kobiet hehe
zawsze ja mijam zaprowadzając "własne" dzieciaki do szkołymoja starsza 8 lat zawsze jej macha (alfie oczywiście) i mówi - siema alfa
![]()
To samochody umówcie na spot :]
no wlasnie skoro juz jestesmy przy temacie spotu to jest wogole cos takiego w czestochowie?
Na jkar zerkaj na temat spotów. Ja osobiście nie byłem na żadnym, głupio mi z tego powodu strasznie, ale Częstochowskie ominęły mnie ze 2, bo są chętni na organizację...Maciek, QBA, ale raczej brak chętnych na udział w spotach.
Może w końcu jakiś uda się zorganizować.
Chętni są?
jkar troche slabo prosperuje ale wiadomo alfaholicy to ogolnopolskie forum a jkar lokalne
nie czepiam sie wiec prosze mnie nie linczowac za te slowa ale moze lepiej wykorzystac reginalne forum alfaholikow i mysle ze tu mozna wiecej zdzialac i trafic do wiekszej ilosci osob niz na jkar
a czy sa chetni to ja nie wiem moge jedynie mowic za siebie
tak jestem chetny mimo ze nie jestem jeszcze posiadaczem alfy to chetnie pojawilbym sie na takim spotkaniu zeby wlasnie popytac dowiedziec sie wiecej o interesujacym mnie modelu
mysle ze nie zostalbym wygoniony z takiego spotu tylko dlatego ze nie jestem posiadaczem tej marki
bylaby to pewnie nie tylko dla mnie okazj poznc blizej zalety i wadymarki alfa romeo