Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Temat: centralka blue&me

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Fleyvor
    Mieszka w
    Świdnik
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V

Domyślnie

moze błędnie przeprowadziło Ci procedurę osiowania proxy? Z jakiego programu korzystasz? Proponował bym multiecuscana.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Auto
    Alfa Romeo 159

Domyślnie

mam fes niestety nie mam mes-a

Użytkownik Embrion Avatar Tomek998
    Auto
    AR 159 1,9 JTDm 16V

Domyślnie

mam w schowku wejście USB więc już zapitalam na parking rozkminiać ten bajer - dzięki za szybką odpowiedz

Użytkownik Dwusuwowiec
    Auto
    Alfa Romeo 159

Domyślnie

poddaje sie chyba juz nic sie nie wymysli, zostaje tylko droga wizyta w aso

Mieszka w
    Świdnik
    Auto

Domyślnie

deathringer nie poddawaj sie wyposaż się w multiecuscan w "pelnej" wersji i do dziela fesem czasami ja nawet inspekcji olejowej skasować nie moge a w multi wszystko bez problemu bierz multi z witaminka na kompa i laptopem do auta i dzialaj zobaczysz ze pomoze

Użytkownik Maniak resoraków Avatar taczka464
    Mieszka w
    Ł
    Auto
    AR 159 1.9 8v + chip była , AR 159 TBI TI jest, Crosswagon + chip jest

Domyślnie

Ewentualnie zmień nośnik pamięci może odpali. Ja opiszę swoją sytuacje: B&M po zakupie działało. Ale że wiecznie chce coś ulepszać postanowiłem zrobić aktualizacje. No i doopa. B&M zdechło i to porządnie, zero reakcji na który kolwiek przycisk i zaczęło się miganie licznika . Aczkolwiek telefon wykrywał system, lecz system telefonu juz nie. Po wielu próbach ożywienia poddałem się - Ok, serwis ASO. Tam po spędzeniu 3h , osiowanie, podłaczanie nośników pamięci werdykt był jeden- padła centralka na 100% - cena jaka podali za nową kosmos. Dałem sobie siana. I tak przez pół roku bez b&m - zdarzyłem sie przyzwyczaić że nie mam już tego gadżetu. Ostatnio nastąpił przełom- zaopatrzyłem się w kilka pendrive'ów i z każdego próbowałem odpalać aktualizacje 5.5 i nic, martwe wszystko. zrezygnowany spróbowałem aktualizacji 5.6 i efekt był podobny, aż w końcu jeden nośnik załapał. rozpoczeła sie aktualizacja 5.6 zakończona według B&M sukcesem. Niedługo trwała moja radość gdy okazało się że mimo teoretycznego sukcesu B&M dalej nie reagowało na przyciskanie jakich kolwiek guzików. Kompletnie zrezygnowany wrzuciłem na tego samego pena łatke z językiem polskim. Rozpoczełą się instalacja po której Autko przemówiło do mnie po polsku!!! baaa wszystko działa genialnie,cały system, a czytanie przychodzących smsów w ''ładnym'' języku polskim stało się teraz standardem - miganie licznika zniknęło. Ot taka moja historia z niesfornym B&M

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomio
    Mieszka w
    Olkusz, okolice...
    Auto
    Była AR 159 SW, Distinctive Q-Tronic, jest Opel Insignia

Domyślnie

Cytat Napisał taczka464 Zobacz post
    Ewentualnie zmień nośnik pamięci może odpali. Ja opiszę swoją sytuacje: B&M po zakupie działało. Ale że wiecznie chce coś ulepszać postanowiłem zrobić aktualizacje. No i doopa. B&M zdechło i to porządnie, zero reakcji na który kolwiek przycisk i zaczęło się miganie licznika . Aczkolwiek telefon wykrywał system, lecz system telefonu juz nie. Po wielu próbach ożywienia poddałem się - Ok, serwis ASO. Tam po spędzeniu 3h , osiowanie, podłaczanie nośników pamięci werdykt był jeden- padła centralka na 100% - cena jaka podali za nową kosmos. Dałem sobie siana. I tak przez pół roku bez b&m - zdarzyłem sie przyzwyczaić że nie mam już tego gadżetu. Ostatnio nastąpił przełom- zaopatrzyłem się w kilka pendrive'ów i z każdego próbowałem odpalać aktualizacje 5.5 i nic, martwe wszystko. zrezygnowany spróbowałem aktualizacji 5.6 i efekt był podobny, aż w końcu jeden nośnik załapał. rozpoczeła sie aktualizacja 5.6 zakończona według B&M sukcesem. Niedługo trwała moja radość gdy okazało się że mimo teoretycznego sukcesu B&M dalej nie reagowało na przyciskanie jakich kolwiek guzików. Kompletnie zrezygnowany wrzuciłem na tego samego pena łatke z językiem polskim. Rozpoczełą się instalacja po której Autko przemówiło do mnie po polsku!!! baaa wszystko działa genialnie,cały system, a czytanie przychodzących smsów w ''ładnym'' języku polskim stało się teraz standardem - miganie licznika zniknęło. Ot taka moja historia z niesfornym B&M
    Sorki, że nie na temat ale jaki masz telefon, że działa ci czytanie smsów, bo ja mam Xperie Z i mi nie działa to, ale androidy chyba nie są kompatybilne z tym.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar taczka464
    Mieszka w
    Ł
    Auto
    AR 159 1.9 8v + chip była , AR 159 TBI TI jest, Crosswagon + chip jest

Domyślnie

Motorola Pro plus, na androidzie. Ale Nokia lumia mojej kobiety również łapie.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    AR 159 Distinctive

Domyślnie

Dołącze do tematu. Też mam uwaloną centralkę i też już się poddałem, że coś znajdę, ale sprawdziłem jeszcze jedną rzecz, a mianowicie, podjechałem do serwisu, podałem panu numer swojej (mam 50505921), pan powiedział, że teraz z tym numerem już sie nie kupi, numer nowej, która niby pasuje to 51943247. Znalazłem coś na aukcjach zadzwoniłem w kilka miejsc zamówiłem no i zobaczymy. Jak tylko dojdzie dam znać czy działa, jeśli tak to szansa na znalezienie czegoś do siebie rośnie, jak nie to pozostaje znaleźć magika, który to naprawi, albo 1150zł za nową, zamawianą podobno po nr VIN, a nie numerze ze starej centralki.

Mieszka w
    Świdnik
    Auto

Domyślnie

ja tez bardzo mocno chcialbym zrobic sobie aktualizacje ale cho...ie sie boje ze jak zaczne cos kombinować to przestanie mi telefon w aucie dzialac a tego bym nie przezyl