moze błędnie przeprowadziło Ci procedurę osiowania proxy? Z jakiego programu korzystasz? Proponował bym multiecuscana.
moze błędnie przeprowadziło Ci procedurę osiowania proxy? Z jakiego programu korzystasz? Proponował bym multiecuscana.
mam fes niestety nie mam mes-a
mam w schowku wejście USB więc już zapitalam na parking rozkminiać ten bajer- dzięki za szybką odpowiedz
poddaje sie chyba juz nic sie nie wymysli, zostaje tylko droga wizyta w aso
deathringer nie poddawaj siewyposaż się w multiecuscan w "pelnej" wersji i do dziela
fesem czasami ja nawet inspekcji olejowej skasować nie moge a w multi wszystko bez problemu
bierz multi z witaminka na kompa i laptopem do auta i dzialaj
zobaczysz ze pomoze
Ewentualnie zmień nośnik pamięci może odpali. Ja opiszę swoją sytuacje: B&M po zakupie działało. Ale że wiecznie chce coś ulepszać postanowiłem zrobić aktualizacje. No i doopa. B&M zdechło i to porządnie, zero reakcji na który kolwiek przycisk i zaczęło się miganie licznika . Aczkolwiek telefon wykrywał system, lecz system telefonu juz nie. Po wielu próbach ożywienia poddałem się - Ok, serwis ASO. Tam po spędzeniu 3h , osiowanie, podłaczanie nośników pamięci werdykt był jeden- padła centralka na 100% - cena jaka podali za nową kosmos. Dałem sobie siana. I tak przez pół roku bez b&m - zdarzyłem sie przyzwyczaić że nie mam już tego gadżetu. Ostatnio nastąpił przełom- zaopatrzyłem się w kilka pendrive'ów i z każdego próbowałem odpalać aktualizacje 5.5 i nic, martwe wszystko. zrezygnowany spróbowałem aktualizacji 5.6 i efekt był podobny, aż w końcu jeden nośnik załapał. rozpoczeła sie aktualizacja 5.6 zakończona według B&M sukcesem. Niedługo trwała moja radość gdy okazało się że mimo teoretycznego sukcesu B&M dalej nie reagowało na przyciskanie jakich kolwiek guzików. Kompletnie zrezygnowany wrzuciłem na tego samego pena łatke z językiem polskim. Rozpoczełą się instalacja po której Autko przemówiło do mnie po polsku!!! baaa wszystko działa genialnie,cały system, a czytanie przychodzących smsów w ''ładnym'' języku polskim stało się teraz standardem- miganie licznika zniknęło. Ot taka moja historia z niesfornym B&M
Motorola Pro plus, na androidzie. Ale Nokia lumia mojej kobiety również łapie.
Dołącze do tematu. Też mam uwaloną centralkę i też już się poddałem, że coś znajdę, ale sprawdziłem jeszcze jedną rzecz, a mianowicie, podjechałem do serwisu, podałem panu numer swojej (mam 50505921), pan powiedział, że teraz z tym numerem już sie nie kupi, numer nowej, która niby pasuje to 51943247. Znalazłem coś na aukcjach zadzwoniłem w kilka miejsc zamówiłem no i zobaczymy. Jak tylko dojdzie dam znać czy działa, jeśli tak to szansa na znalezienie czegoś do siebie rośnie, jak nie to pozostaje znaleźć magika, który to naprawi, albo 1150zł za nową, zamawianą podobno po nr VIN, a nie numerze ze starej centralki.
ja tez bardzo mocno chcialbym zrobic sobie aktualizacje ale cho...ie sie boje ze jak zaczne cos kombinować to przestanie mi telefon w aucie dzialac a tego bym nie przezyl![]()