yyy.. Taki komentarz to chyba nie namiejscu...
@rybak .. Z twojej listy boję się tylko o ostatni punkt. MAF nie koniecznie do kosza. Są jeszcze o wyższych przepływach itp itd.
yyy.. Taki komentarz to chyba nie namiejscu...
@rybak .. Z twojej listy boję się tylko o ostatni punkt. MAF nie koniecznie do kosza. Są jeszcze o wyższych przepływach itp itd.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
nerowy jestem
wpierw miesni uzywam ...potem glowy ...
tak mi zostalo juz
dziekuje za konkret odpowiedz
szacunek
zreszta majac 228 zblizyles sie do tych 230 o ktorych ja mysle
Dodano po 2 minutes:
znow konkret
poprostu juz mi sie czasem niedobrze robi gdy czytam na forum.... ze tego czy tam tamtego sie nie da....
najlepiej to nie pytac, nie wypowiadac sie
i na obco jezycznych szukac pomocy
Ostatnio edytowane przez lolecki ; 14-04-2014 o 22:49 Powód: Dodano
Żaden ze mnie król,tylko osoba ,która akurat przecierała szlaki w tych silnikach ( przepraszam ,pierwszy był Krajcok).
Wieksze mody= kupa problemów poczawszy od przeniesienia,przegubów ,rozrzadu,skończywszy na trakcji.
Chcesz znać moje zdanie? FMIC + dobry program + dobra guma i wystarczy.Miałem 191km i miałem 228km,uwierz ,że wcale nie czułem kosmicznej róznicy ( może poza róznica w portfelu). Dopiero od około 170km/h trochę wiecej się działo, ale nerwów co nie miara by to uzyskać.
Gdzie chcesz robić mody ? Cenowo wygląda to tak: 10 tys + kabza na zawias i hamulce
pojade na slowacje do tego goscia ktory rzezbil ta alfe w watku alfaowners
To ja ci proponuję CInka ( Rogal raczej nie będzie zainteresowany po mojej 156).
Sam zauwazyłeś ,że nie ma projektów 1.9 16v z większymi modami, a przecież to bardzo popularny silnik i podatny.Rób jak uważasz, ale jeżeli robiłeś program u tego samego gościa, który ma ci modzić alfe, to wpierw może niech się postara o jakąś porzadną hamownię, bo z tej co pokazałeś wykres, to raczej pogodę mozna wrózyć ,aniżeli mierzyć parametry silnika.
Bez obrazy
a ja Ci juz napisalem ze pojade na Slowacje do tego goscia
odezwe sie w tym watku jak all bedzie skonczone
tyle na temat ode mnie
Ostatnio edytowane przez lolecki ; 14-04-2014 o 23:11