Na dzisiejszym spocie niestety było nas tylko dwóch, ja i czosnek. Spotykanie-gril 19 czerwca stoi trochę pod znakiem zapytania bo jest nas trochę mało. No ale plany są jak najbardziej do zrealizowania tylko musi być nas więcej![]()
Na dzisiejszym spocie niestety było nas tylko dwóch, ja i czosnek. Spotykanie-gril 19 czerwca stoi trochę pod znakiem zapytania bo jest nas trochę mało. No ale plany są jak najbardziej do zrealizowania tylko musi być nas więcej![]()
Na grilu mnie nie będzie muszę wyjechać służbowo. Będę dopiero w sobotę. Jeśli do końca tyg ogarne belle możemy się spotkać w weekend. Ewentualnie jeśli zona użyczy mi rovera to nim podjazd. Kto jeździ oramkowana srebrna 147 fl na blachach dzg?
Sent from my Lumia using Tapatalk
Zobaczymy, jak coś to się ogarnie jakieś spotkanie w weekendA srebrna oramkowana 147 to chyba kolegi czosnka
![]()
To chyba nie zajarzył jak machałem mu w Leśnej na światłach z rovera.
Siema. Moze nie zajarzylem. Jechalem przez lesna w niedzielesrebrna fl na ramkach + czarna 146 to ja. ; p daliscie du.y bo bylem sam z kolega 147. Ma ktos z was kompa zeby podpiac mi autko i sprawdzic? Wyskoczyl mi blad motor system control failure. Ale juz zgasl xD ????? I jest dziwnyy swist za silnikiem... w czwartek jade na przeglad. Grill bedzie tylko jesli w niedziele na godzinie 18 pojawi sie minimum 5 osob pod leroyem. W innym wypadku ja sie nie pisze na grilla bo nie mam pewnosci ze nie bede tam sam. ; s
Ciężko będzie z tymi 5 osobami no ale w przeciwnym razie to raczej nie ma co myśleć o jakimś większym spotkaniu. Mam nadzieję że mechanik się wyrobi i na niedzielę będę mieć gotowy samochód![]()
Jeśli się wyrobie z turbo do niedzieli to będę. W sobotę wieczorem dam wam znać jak sprawy się mają. Ale proponowałbym godz 19. Propo niedzieli widziałem tyko Ciebie 146 nie widziałem.
No tak wiem chodzilo mi ze mnie mozna spotkac w 147 fl srebrnej albo czarnej 146 xd
Turow mistrzem!!!!!