a na kopcu to nie było na parkingu? abo na MOP?![]()
a na kopcu to nie było na parkingu? abo na MOP?![]()
Bylo ale przy trawce , cieniu , drzewach itp
A mop to juz inna sprawa bo tam bywalo przewaznie poza sezonem
Widzisz roznice ?
Czy jednak parking w dobrej okolicy jest dla ciebie taki sam jak parking przy trasie bez mozliwosci "kocingu na trawingu" :p ?
Ale ostatecznie wisi mi to i tyle
Nie moj temat , nie moja organizacja to i nie mnie wybierac miejsce
Jest wyznaczone na poczatku i tyle
Komu pasi tyn bydzie
Ja skonczylem
No w dupe bociana!Co to mają być za niedomówienia?!
Właśnie przejąłem organizacje!
NIEDZIELA, 15:00 – „MOP Wirek” na A4 – Ruda Śląska. AMEN
Do zobaczenia!
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
PS. Ja zapodałem temat z zapytaniem , nie konkretnie z organizacją. Mi tam i pasuje parking na siemianowickiej aczkolwiek lepsze byłoby zielone miejsce . Żabi doły -racja -może być problem z grillem . A4 Ruda tez mnie nie razi . A jeszcze jest fajna miejscówa ( przynajmniej była ) -m Restauracja POD DĘBEM jak się leci na Stolarzowice z Bytomia . Sprawdze jutro . Myślę ,że do soboty się temat wyjaśni i coś się wybierze w rejonie . Dziś jeszcze poszukam w necie czegoś . No chyba Bociek ,że w waszym rejonie??? Czeladz , Będzin , Dąbrowa????
Pod Dębem proponowałem już na spota bytomskiego . Jutro podjade spytać czy jest taka opcja ( czy właściciel zezwoli)
https://www.google.pl/maps/place/Pod...9364e49e3987b5
George ja sie zorientuje odnośnie żabich dołów bo kiedyś byłem na tym : https://www.google.pl/maps/place/50°19'30.8"N+18°57'27.9"E/@50.325213,18.957758,2026m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0 parkingu i tam palili grila bo to za drogą jest a serio fajna miejscówa .
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 10-06-2014 o 19:55
kurcze nie mam kiedy przejechac sie i zobaczyc co i jak, dziś o 21.30 wróciłem i jutro zajs wyjeżdżom i nie bydzie mnie az do piątku.
pzd.
Pod Dębem odpada bo w weekendy bywa tam sporo klienteli i może być lipnie . Co do "Żabich dołów " -jutro zadzwonie sobie do Urzędu Miasta Chorzowa i się zapytam z ciekawości . Tylko kwestia pogody bo niby ma lać . Chyba ,że nie spieszymy się bo z miejscówą zastępczą za kopiec trza coś ustalić i na spokojnie przełożymy to na następny tydzień??? Bo w deszczu smażyć wuszty mija się z celem . Co wy na to??? Kilka propozycji padło ( w tym Ruda i A4 ) , mi pasuje byle gdziebyle była frekwencja jak na kopcu .
jak bedzie padało to tylko A4
pzd.
Wiec jak, zostaje A4?