Dobra inaczej podoba mi się koszulka ale nie chcę obwieszczać wszystkim na koszulce skąd jestem, zresztą jak zobaczy ktoś tablice RMI to chyba będzie wiedział.
w takim razie czekamy na Słowika zdjęcia i bedziemy myśleć nad t-shirtem![]()
Pomysl super, tylko byłabym bardziej za polówką niż t-shirtem. Dodatkowo najlepiej z jakąś niewielką domieszką poliestru (wtedy nie rozejdzie się po kilku praniach), grubsza gramatura - też jestem za. Pozdrawiam.
A ja to chce koszulkę najlepiej czerwoną, że z przodu będzie duża Alfa Romeo GT(oczywiście szary metalic) a z tyłu to już się dostosuje do resztya tak na poważnie to co zaznaczył kolega Psylo, koszulka powinna być regionalna i moim zdaniem nie powinno zabraknąć napisu Podkarpacie
I jestem chętny na jedną sztukę
Ale dogadamy to jutro
Do zobaczenia w Zajeździe
Ostatnio edytowane przez Falo ; 09-01-2015 o 01:26
Też uważam, że powinna być regionalna. Klasyczne można zamówić na forum i świnto ; )
Dobra panowie wiec kto oglądał te koszulki od Słowika które miał na zlocie jak wam sie to widzi bo jeżeli większość będzie za tym wzorem to jedziemy z fabryka![]()
Cena za koszulke ok 50 zł ale jeżeli zamówimy wiecej z tego co mówił Słowik cena będzie szła w dół![]()
Możecie pokazać jakieś zdjęcie tego wzoru od Słowika?
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Przód koszulki stylizowane logo Alfa Romeo tak jak na czarnej a tył, ja osobiście proponuję też z czarnej, jednak posłucham głosu większości.
Jestem za tymi koszulkami, ja bym poprosił jeszcze na piersi pod znaczkiem albo nick z forum albo model samochodu ;D