U mnie też nie ma rewelacji, spodziewałem się lepszego wyniku
Myśle, że trzeba zrobić jeszcze raz pomiar aby mieć jakieś porównanie
Na dzień wczorajszy 156 PS przy 3950 rpm i 346 Nm przy 2386 rpm
Fabrycznie 150 / 305
U mnie też nie ma rewelacji, spodziewałem się lepszego wyniku
Myśle, że trzeba zrobić jeszcze raz pomiar aby mieć jakieś porównanie
Na dzień wczorajszy 156 PS przy 3950 rpm i 346 Nm przy 2386 rpm
Fabrycznie 150 / 305
U mnie 13o,7Ps, przy momencie 172 Nm na 4258rpms, tylko przeplywomierz trzeba robić, ale muszę pomyśleć o dodaniu troszku klaczy. Pozdrowienia dla całej niz hamo
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Panowie kiedy następnym wypad na hamownie okolice kwietnia/maja czy później i pytanie które raczej powinno paść na początku czy będzie się można z wami zabrać? Jesteśmy ciekawi jak wygląda aktualnie u nas stadnina koni. Pozdrawiam
DaniioDTB - ja pojadę po zmianie wariatora, oleju i filtrów - czyli za jakieś 2 miesiące max - zależy jak będę z kasą stać. Oczywiście, jak już wcześniej wspominałem, pojawi się odpowiedni temat na forum - co, kiedy, gdzie i z czym.
Pozdr.!
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Jeszcze jedno jako ciekawostka:
Prędkość maksymalna mojego auta to 215 km/h !
Ale ... na piątym biegu bo panowie chyba nie zauważyli, że skrzynia jest szóstka![]()
Pozdrawiam
Radke
U mnie max h=237km/h przy 217 fabrycznych, mniej koni mniejszy moment większa prędkość?
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Kilka zdjęć. Jakość taka sobie, bo i aparat nie pierwszej młodości. No i fotograf ze mnie kiepski
Ostatnie zdjęcie to naklejka na Smarcie z silnikiem od Hayabusy.
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
mi szczęśliwie po rozkręceniu połowy auta udało się*zhamować. Szału nie ma w każdym razie.
Jednocześnie od razu zapraszam wszystkich na za tydzień na Cargo celem bardziej praktycznego sprawdzenia wyników tj na drodze![]()
Ktoś się zajmuje tematem chipowania naszych autek? Była mowa, że jest parę Alf chętnych i z tego powodu kolo z Kreatora dogada się z nami co do ceny. Ja bym się pisał za jakiś czas jak tylko uzbieram kaskę na zgubione i dodatkowe klacze.