Czekam na zdjęcia, ale po tym co piszesz, chyba się do nich zapiszę na konserwację podwozia w 47![]()
Czekam na zdjęcia, ale po tym co piszesz, chyba się do nich zapiszę na konserwację podwozia w 47![]()
Mam kilka fotek . Jak widać jest to o czym mówiłem - na zgrzewach/spawach ocynk nie daje rady . Na łapach do podnoszenia auta - norma ,że obite więc też rdzą zajdzie . Widać ,że po czyszczeniu nałożona jest i minia i podkład antykorozyjny epoksydowy a dopiero potem masa bitumiczna ( te pomarańczowe podłużne paski w nadkolach to nie rdza a masa uszczelniająca -oryginalna). Podłogi zdjęcia nie robiłem bo praktycznie nie było po co - czarna jak nadkola w każdej wnęce . Uważam ,że przy tej robocie ( rozbieraniu i babraniu się to cena całkiem dobra a czas pokaże
. Ja polecam Autoklinikę z Katowic zwłaszcza za podejście do klienta
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 21-09-2015 o 16:38
w sumie trudno powiedzieć po tych fotkach czy jest super, ale pewnie się skuszę i umówię z nimi na konserwację podwozia w 47![]()
Na grupie niektorzy stwierdzili ze srednio . Zawsze idzie zrobic konserwe za 1500 :-)
wydaje mi się, że w moim przypadku średnia konserwa będzie lepsza niż żadna![]()
Dlatego trzeba ocenic podwozie. W moim przyoadku nie było korozji podłogi czy nadkoli ani zdartej , spękanej konserwacji fabrycznej więc wystarczył "lekki" zabieg.
Przejadę się tam i zobaczymy co powiedzą![]()
jak mi dobrze zapłacą to niech złomują![]()