Taki żywy ? one dość ciężkie są, ale skoro piszesz to żyjesz![]()
Kylo- prognoza taka sobie - jeszcze odległa, ale z grubsza ochłodzenie spore i przelotne deszcze mogą być. Tal średnipo przyjemnie. Ale na mokrym to mniej się opony zużywają przynajmniej
A ja pod znakiem zapytania bo jakieś coś z wiązką elektryczną, pękają kabelki itp. :-/ może będzie wóz gotowy , może nie.
Żyje, tylko Audi trza klepać, łosiek to ciekawy zwierz, często w naszych stronach się w nie wali niestety
Jak będzie taka pogoda to znowu na Dunlopach przyjadę, jak w piątek będzie ładnie to wezmę złoty komplet, a jakby śniegiem posypało to i zimówki już mam wyważone, aczkolwiek 3 opcji nie przewiduję.
Jak ci nie wyjdzie torową to przyjedź inną, Pablo jedzie ot tak sobie, bo tą 155 jak dziecko traktuje, kiedy nie zajadę, to coś w niej wymieniają, żeby lepiej było. Ja tak na prawdę jadę zobaczyć jak chłodnica oleju się sprawuje
haha
Na pytanie czy 155 dobrze chodzi usłyszałem odpowiedź:
"Nie pożyczam"![]()
Andrzeju bierz Busso jak coś, to wtedy dwa ładnie brzmiące auta będą i porównam sobie dzwięk 12v z 24v
Nie, no nie po to oddzielne auto kupowałem. Vka już cywilne tylko i wyłącznie ma zastosowanie, musi mnie do pracy dowozić, żebym mógł zarabiać na Czerwonąplus bijące po rozgrzaniu hamulce, no nie nadaje się.
Liczę że zdążą zrobić Czerwoną a je jeszcze potestować. Bo pojawiła się na stornie Jastrzębia mapka trasy, jeszcze na takim układzie nie byłem.
Choć prognoza się psuje i mokro i zimno brrr...
Pewnie zabrzmi to śmiesznie.
140KM i walka z trakcją
Pogodynka od kilku dni pokazuje podobnie.
Ja już wsadziłem łyse koła, nie będę zmieniał chyba że śniegu nawali, po prostu będziem się powoli przemieszczać
Umówiłem się że jak przyjadę i na miejscu opłacę to wpuszczą na tor![]()
Bo wciąż auto nie gotowe, a do tego kolejny raz się zepsuł ten komputerek dokładany DET i miał dotrzeć wczoraj .
A pogoda - teraz widzę że znów sucho się szykuje (sprawdzam na www.windguru.cz i spot - RADOM) .
Ponoć ma być na miejscu jakiś spec od opon, ich doboru i sprzedający używki sportowe i półsportowe.
Opony do sportu maja być, być może zajadę na łysych a wyjadę obuty w inny komplet z większą ilością gumy
Środkiem nawet 4 mm bieżnika jest, gorzej z bokami![]()