Wyczuwam dobry charakter człowiekaGeneralnie to wolałbym GTV i już bym tam był gdyby to było GTV z 3.2
![]()
Kiedy tomi sprzedaje?
Pozdr
Wyczuwam dobry charakter człowiekaGeneralnie to wolałbym GTV i już bym tam był gdyby to było GTV z 3.2
![]()
Kiedy tomi sprzedaje?
Pozdr
Jest GTV'97 3.0 V6. Była 156 SW'03 2.4 20V
No ja właśnie sprzedałem moją Mazdę MX-5. Ale teraz relaksik, wyjazd an snowboard. Dopiero później będę rwał włosy w poszukiwaniu idealnej BreryBo chyba na Brerze się skończy:0
Podpinam się pod temat......ale z tego co wyczytałem na forum to chyba 28 tys na Brerę w dobrym stanie nie starczy
Zaczynam rozglądać się za GT lub 166, bo widzę że do 17-18 tys jest z czego wybierać (ogłoszenia prywatne).Obawiam się nieco kosztów serwisowania 166.
Zapytam o jedną dziwną rzecz.Jak to jest,że wiekszość GT, która jest starsza od 159 czy Brery ma w ogłoszeniach mniejszy przebieg?Czyżby GT były bardziej kręcone?
gt bardziej zabawka niz 159na tą chwile ze 2 ciekawe gt są
![]()
a rzuciłbyś linkiem?Widzę że kolega też z Radomia, do tego czerwona GT....czy nie znamy się czasem z Matrioszki?
http://olx.pl/oferty/q-alfa-romeo-gt-zawiercie/ lub to co wczesniej linka wstawiałem gt v6 od Grzeska z Lublinaale nie wiem czy jest jeszcze.Matrioszki???yyy nie wiem o co chodzi
)w Radomiu 1 Q2 czerwone jest,1 jts,1 v6,1 na wpy nieraz
czerwone tylko wymieniłem
),aaa ta Q2 Z linka chyba przygode jakąs miała ale cene ma według mnie dobrą
![]()
Ta V6 też z Radomia?
Pozdr
Jest GTV'97 3.0 V6. Była 156 SW'03 2.4 20V
czerwone v6 bananowe skóry ,biała felga i gaz![]()