ja tez nie wiem czy sie wyrobie, bo auto w garazu stoi na koziolkach... zachcialo mi sie wymienic druga poduszke amora i przy rozkrecaniu dwa gwinty okazalo sie ze sa zerwane...
ja tez nie wiem czy sie wyrobie, bo auto w garazu stoi na koziolkach... zachcialo mi sie wymienic druga poduszke amora i przy rozkrecaniu dwa gwinty okazalo sie ze sa zerwane...
Bylem cale 5 min z juniorem przez ktorego zapewnilem klubowicza maly zestaw cwiczen przy pchaniu mojej alfy ktora postanowila sama zwiedzic parking na kopcu. Dzieki i do zobaczyska na drodze
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Dzieki za spotkanie, były klachy , śmiechy była fajno atmosfera, Pozdrawiam i do "zajś" może jakaś "czerwcówka" bydzie kiedyś![]()
Ja tez dziękuję za spotkaniefajnie było zobaczyć znajome mordki
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest
I żeś odleciał pod ziemię a czekałem na Ciebie i te twoje nieszczęście.
Jednak wyjeźdzałem z kolegą od GTA (Coxu??) i chcę takie!!! Dieselek na wakacje a do pracy V6 !!!
Dzięki za pokaz mocy i poskromnienie mojego klekota.
A reszcie dzięki za rozmówki o autach
Pozdro
Napisane z komóreczki!
P.s.
Nazar ... kup te nakładki brembo![]()
to ja również dziękigeorge'owi za profesjonalną organizację grilla, ludziom za przybycie i spoko atmosferę
trochę pojedzone, trochę pogadane (głownie o megane rs, audi, hondach, bmw bo wiadomo, że alfy to syf
) no i do następnego mam nadzieję
![]()
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest
Dzięki za przybycie i jak zawsze super atmosferę, dzięki za przybycie kolegom w 156GTA, i GTV Spider, takie perełki zawsze cieszą oko.
Jak dożyjemy i poprawi sie pogoda, na pewno w czerwcu spodziewajcie się powtórki.
pozdrawiam.
george.