Troche przelewaja w poruwnaniu do tych dwuch zrob prube przelewowa ale to tez nie da konkretnego pogladu na ich stan moze masz jeszcze niech ktos to potwierdzi
Nie mam swoich logow ale korekty u mnie sa bliskie zeru nawet przy obciazeniu na wszystkich cylindrach![]()
Ostatnio edytowane przez icekiller2121 ; 12-03-2017 o 22:42
Wtryski dzisiaj sprawdzone jeszcze raz w innym zakładzie i diagnoza że wtryski są w dobrym stanie .
Jaka może być przyczyna że te wtryski wychodzą gorzej niż pozostałe ?
1 wtrysk był wymieniony przeze mnie bo wcześniejszy lał a 3 ma inny numer czyli też był wymieniany i z tymi wtryskami jest problem . Możliwe że wtryski nie są zaprogramowane/zaadoptowane i przez to się tak dzieje ?
Całkiem możliwe moze zapytaj cinka albo innego fachowca. Mozliwe bgy bys tego jednego zakodowal lub podmienil a ten z koncowka 111. Sprubòj zakodowac go fiatecuscan.
Mozesz jeszcze posprawdzac regulator cisnienia paliwa w moim byly zjechane oba oringi ale u mnie to nie wplywalo na wysokie korekty ale sprawdzic mozesz no i czujnik cisnienia paliwa w listwie wtryskowe.
Co mi jeszcze doglowy pr,yszlo to moze ktos mape paliwa skopal i przewalil dawke ogólna ale pewnie masz ori soft ecu. U mnie ktos juz dlubal przu mapach ale to jeszcze w wloszech wlasciciel
Ostatnio edytowane przez icekiller2121 ; 13-03-2017 o 23:05