Wow fajne
Koniczynka z ali?
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie , nie obrażając nikogo , o gustach się nie dyskutuje oczywiście , ale z koniczynka jestem na nie , ....za dużo naoglądalem się BMW w dieslu z m na klapie ...... Osobiście podoba mi się tak jak z fabryki wyjechała , jedynie zastanawiam się nad czerwonym start, stop. Ktoś ma ? Można jakiś opis ze zdjęciami ?
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
To na szczęście a nie dla szpanu![]()
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
No chyba , że tak ,[emoji28]
Mi się jeszcze spoiler i lusterka podobaja z włókna węglowego czy jakieś elementy wewnątrz. Kilka dni temu zamówiłem z Ali, zobaczymy czy coś warte. Niby koledzy z USA polecają...
Koniczynka to dobrej jakosci "Mopar, Made in Italy, original Guliettta badge" lekko wygieta i pasuje na Stelvio blotnik jesli sie ja zalozy jeden centymetr nad zgieciem blachy i rownolegle do niej - czyli tak jak Stevio QV ma. Czesc # 0071806020-001.
Koniczynke mam na szcescie jak i na nawiazanie do AR historii. To jest rozpoznawalny znak i tylko nadaje sie do AR. Przynajmn ikej w formie bialego trojkata. (Pamietacie Pana Scovicce?) Takze, ja pamietam wnetrza Alf z lat siedmdziesiatych....czesto bylo wlasnie jasne drzewo na desce wewnatrz i metalowy napis Alfa Romeo w charakterystycznej czcionce. Nawiazalem wiec i do tego i wnetrze Stelvio stalo sie troche bardziej retro...choc uzylem czrnego koloru a nie chromu.....
Odnosnie czerwonego start/stop, tez go mam ale u nas burza, samochod w garazu wiec nie bedzie zdjecia tym razem...![]()
Ostatnio edytowane przez Giorgio ; 13-05-2018 o 16:19
Masz sama nakładkę czy wymieniłeś kompletny przycisk ?
Ok, zamówię z Ali , przyjdzie za miesiąc przy dobrych wiatrach i założę