Ja już umówiony na wymianę czynnika![]()
Po zabiegu![]()
Własnie dziś o tym pomyślałem i jak na razie mam problem ze znalezieniem serwisu w Krakowie .... w jednym z bardziej renomowanych usłyszałem że zmiana na stary czynnik jest nielegalna a poza tym to bez sensu bo stary czynnik jest wycofywany z rynkuręce opadają, słabe argumenty.
Ktoś z Krakowa lub okolicy poda konkretny namiar ?
Dziś umawiając się na przegląd podałem temat ASO, gość w biurze zbity z tropu, wytłumaczyłem dlaczego, powiedział że chyba zrobią. Okaże się. Dam znać. O ile pamietam trzeba do maszyny z R134a jakieś adaptery, ciekawe czy mają.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
https://allegro.pl/oferta/zestaw-prz...ource=facebook
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Dobrze myślące ASO ma adaptery. Ale po co zmieniać nowy na stary jak wszystko działa? Rozumiem, jak przyjedzie jakieś wiekowe auto gdzie nabicie nowym przewyższa koszt auta (i takie się zdarzają) ale działające auto, a o gwarancji już nie wspomnę.
Ostatnio edytowane przez prezes-tk ; 30-04-2020 o 09:22