Przeglądałem temat, ale chyba nikt nie napisał. Komplet sprężyn plus minus jaki to koszt? Warto rozglądać się za najkorzystniejszą ceną, czy na tym jest taka mała marża,że trzeba olać i zamówić z eibach.de?
Przeglądałem temat, ale chyba nikt nie napisał. Komplet sprężyn plus minus jaki to koszt? Warto rozglądać się za najkorzystniejszą ceną, czy na tym jest taka mała marża,że trzeba olać i zamówić z eibach.de?
Za sprężyn dałem 149€ i to raczej najkorzystniejsza cena. Na eibach.de wyświetla mi cenę 313€ wiec różnica spora.
A kupiłem tutaj:
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...atz::9156.html
i znow jest na co wydawac kase...
Epsonix, biorac pod uwage, jak bezsensownie wysoko zawieszona jest veloce, jest to wg mnie na prawde uzasadniony wydatek. Szczegolnie, ze eibach nie tylko poprawia wyglad, ale i prowadzenie.
Mam eichacha prokit już w drugiej 159 i efekt jest bardzo dobry. Jeśli kupię veloce na pewno też ją obniżę. Możliwe, że niektórym to nie przeszkadza, ale dla mnie usportowiona wersja Giuli nie tylko nie obniżona, ale wręcz wyższa od serii to jakieś nieporozumienie...
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ostatnio edytowane przez salatin ; 20-09-2019 o 21:11
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums
OK, dzięki za feedback. Tak, pamietam nasze rozmowy kiedyś odnośnie zawiasu, jakoś długo mi schodziło z decyzją - może dlatego że nigdy nie miałem modyfikowanego i bałem się usztywnienia (bo na 19" i RF już jest ciut zbyt twardo), a głównym powodem zmiany jest tylko (czy aż?) zacny wygląd auta
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Bedzie super pod kazdym wzgledem.Seryjna Giulia jest troszeczke za wysoko.Jak zrobisz pochwal sie zdjeciami.
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums