Mógłbyś jaśniej, bo z tego co mi wiadomo, to homologacja jest robiona na podstawie właśnie tolerancji, a nie tolerancja ustalana na podstawie homologacji, a więc chyba Ci się coś całkowicie pozajączkowało.
No to właśnie, między innymi o to, czy będzie działała poduszka, pytał kolega - ja tego nie wiem, dlatego się w tej kwestii nie wypowiadam i dlatego napisałem Ci, że Twój kolega wyłącznie dlatego zmienia tę kierownicę na oryginalną, jadąc na badanie techniczne, poza tym, poduszka jest diagnozowana przez komputer i jeśli nie będzie działała, to musiałbyś ingerować w oprogramowanie, czyli z pełną świadomością podejmować ryzyko jej braku, to chyba oczywiste.
To Ty, nie wiem na jakiej podstawie, zakładasz, że poduszka nie zadziała i na tej podstawie wypisujesz brednie, jakbyś to wiedział, bredząc coś o diagnoście, który nie wiadomo na jakiej podstawie, miałby zakwestionować kierownicę, dlatego pytam Cię o tę podstawę, która dawałaby mu możliwości sprawdzenia czy kierownica jest oryginalna, a Ty mi tu pitolisz, że gdyby ktoś we mnie wjechał, a u mnie nie odpaliła poducha, to ja byłbym sprawcą![]()