Strona 4 z 29 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 285

Temat: jezdzi ktos pod reala w czwartki??

slaw8
    Gość

Domyślnie

Witam
    Nie obraź się kolego z golfa, bo może i masz ładne auto (o gustach sie nie dyskutuje) ale wg. mnie wyznacznikiem nie jest wyścig na 1/4 mili, bo to sprawdza tylko umiejętność ruszania i tego kto ma więcej pod maską - (ani pasjonujące ani wymagające), dlatego pewnie jakiś pasjonat zrobił z z350 1900 koni i nie skręca ten potwór xD
    Liczą się jeszcze chociażby zdolności skręcania, hamowania, itd a wtedy np. alfa 75 z ~50/50 wagą auta teoretycznie wygrywa ^^

Tak wogóle ostatnio powstają "nowe" typy wyścigów, kto pierwszy dojedzie z punktu A do punktu B, gddzie B jest na drugim końcu miasta - trasa dowolna. Tyle, że to mniej bezpieczne, ale dostarcza sporo emocji

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez slaw8 ; 06-09-2009 o 13:16

M@T
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał PiotrDymek Zobacz post
    byłem wczoraj na bora golfem......(bez komentarza)

I zostałem złapany przez miski i chcieli mi dać 500 i 10 punktów za przekroczenie o 80km/h ale nie mieli nagrania (tylko to że nie mogli mnie dogonić) i zacząłem się z nimi kłócić to stwierdzili ze jeszcze zagrożenie mi wstawią i 1000zł i 12 punktów ale jak zobaczyli mój dowód osobisty i imie i nazwisko to kazali mi dmuchać i mnie puścili

Ale co mi się podobało to tekst "co ty tam człowieku masz pod maską bo nie mogliśmy cie dogonić" a drugi tekst :"co ci tak głośno gwizga" A ja po prostu "TURBINA"

A dla każdego naśmiewającego sie z golfów zapraszam na wyścig na 1/4 mili,porównanie v-max,porównanie stanu technicznego nawet najmniejszej śrubeczki (97rok), i porównanie wyposażenia i jestem pewien ze golf we wszystkim wygra :d
    Moimo ze golf jest po tuningu prosto z Holandii
    Ale się uśmiałem - Dobre :p

PiotrDymek
    Gość

Domyślnie

niszczycie mi psychikę,

Ze co golf to gorszy ???

Nie auto reprezentuje człowieka.

Auto było rozebrane do zera i złożone wszystko na nowych częściach.
    Auto jest w stanie idealnym na zwieszeniu gwintowanym koni z regulacją wysokości i twardości, wydech kompletny (wraz z kolektorem) firmy remus, opony michelina 205/45/16 (auto niewyobrażenie dobrze się trzyma drogi), silnik zwykłe 1,9 td 75koni przerobione na 1,9 tdi o obecnej mocy 176,3koni, i wiele wiele więcej wszystko było robione w Holandii dzięki koledze który tam siedzi w renomowane firmie (nazwy nie pamiętam, dokumentów nie chce mis ie teraz szukać) cały remont był robiony w 2007roku..... auto kupione ze 10kzł zainwestowane 24,700zł na rynku wtórnym warty ok 23,500zł.......
    Ostatnio edytowane przez PiotrDymek ; 13-09-2009 o 14:42

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

PiotrDymek no offenceale każde auto jak włożyć w nie 24 k będzie w idealnym stanie i będzie idealnie jeździć. Było by sie czym chwalić jakbyś to zrobił za 2 tysie
    Generalnie golfa nie lubię ( może poza gti ) ale jak dobrze zrobione auto to pogratulować trzeba.
    A co do tematu wybieram sie juz 2 tydzien na bora sprawdzić nowy nabytek ale jakoś mi sie nie układa. Może w tym tygodniu wszystko sie ułoży - pytanie tylko czy jest sens tam jechać ?

slaw8
    Gość

Domyślnie

Witam

@PiotrDymek - jakiego koloru jest? czarny może?, bo jeździ taki jeden i ma dość ciekawe brzmienie, ale warto było tyle włożyć hmm ?- za te 34tys można zdobyć samochód z mocniejszym silnikiem :-) :> no chyba, że miał to być akurat konkretnie golf.

@Ligar - jak nie masz daleko to jedź tylko policji sporo więc z tymi wyścigami bywa różnie - no i na pewno jest więcej lansu na parkingu Reala niż tego co na drodze się dzieje.

Pozdr

gruby164
    Gość

Domyślnie

u nas w cz-wie otworzyli nam parę ładnych dróg wiec jak ktoś na weekend będzie przejazdem wieczorem to zapraszam mamy spokój z policja ugadalismy sie

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

slaw8 generalnie lansować sie nie mam zammiaru, bardziej chciałem sprawdzic możliwości czarnej. Daleko nie mam ale zebrać sie jakoś nie moge a i na kosztowny wyścig zakńczony pamiątka w postaci mandatu tez nie mam ochoty. Jakaś bella sie tam pojawia czy same helmuty ?

slaw8
    Gość

Domyślnie

Ostatnio z moją były cztery :-)

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

no to musze sie z wami jakos ugadać na ten tydzień

slaw8
    Gość

Domyślnie

Zapraszam.. ja będę gdzieś na parkingu w okolicy święcącego napisu "Real" , średnio po 21:00