Czyli moja propozycja jest taka ;] za tydzien w sobote tj 18 sierpnia o 18 zeby latwo bylo zapamietac w Bydgoszczy kolo hali Łuczniczka na parkingu przy kominiepasuje ??
![]()
Czyli moja propozycja jest taka ;] za tydzien w sobote tj 18 sierpnia o 18 zeby latwo bylo zapamietac w Bydgoszczy kolo hali Łuczniczka na parkingu przy kominiepasuje ??
![]()
mogło by być ale powinno nas być więcej! może reszcie ludzi z okolic dać znać na gg albo jakoś tak bo numerów na komórki nie mamy!![]()
ja mam nadzieje ze sie uporam w nastepnym tygodniu z naprawą alfy, ale niestety na 18tego nie ma szans![]()
To jest nicja to organizuje a moze byc ze nie dam rady dojechac
dzisiaj padla mi skrzynia :/ teraz do niedzieli trzeba zalozyc druga
bedzie jazda. Alfista nie musisz byc alfa wybaczymy Ci jak przyjedziesz czyms z rodziny ten jeden raz
![]()
No i jak w końcu z tą sobotą? Przyjedzie ktoś? Bo ja i tak w sobotę mam jechać do Bydgoszczy więc żaden problem żeby podjechać pod Łuczniczke.
Witam jak narazie to niebardzo komu pasuje ! dwie Alfy w naprawie niedojadą mi też niebardzo pasuje, plany się pokrzyżowały! _zagiel_ też widzę nie bardzo! reszta się nie odzywa! pozdrawiam!
Witam .Mieliscie ten spot czy nie? Moja bella jeszcze w ASO po powaznej kolizji. Na wrzesien ma byc ponoć gotowa. W tedy zbierzmy sie i z powagą organizujmy spocik,mysle że do południa to wszystkim przypasuje Pozdrawiam 8)
Witam ! chyba nic nie było ja niemogłam strona nie działała żadnych wiadomości!
Ja prawie dojechalem pomimo braku 1 bieguale na luczniczke nie szlo dojechac bo ESKA zrobila IMPREZE tam i lipa ;] wiec ja ide robic zaraz skrzynie i trzeba cos skrecic ;]
Umówmy sie na wrzesień ,Jak odbiorę belle to was powiadonie i wtedy chocby niewiem co zorganizować spocik Pozdrawiam :wink: