taaa, kiedys widzialem jak takimi fest przyssawkami takie rzeczy prostowali. Dobrze, ze nie ma ostrych zalaman.
Gorzej, bo lakier mogl minimalnie spekac - co wyjdzie po czasie.
taaa, kiedys widzialem jak takimi fest przyssawkami takie rzeczy prostowali. Dobrze, ze nie ma ostrych zalaman.
Gorzej, bo lakier mogl minimalnie spekac - co wyjdzie po czasie.
znaczy sie tak ten dach wygladal tragcznie jak do niego podeszlem pozniej go od srodka wypchalem i zostala duza ilosc wgniecen jedne male prawie nie widoczne jedne glebsze ale ogolnie sa na calym dachu. Jutro po pracy jade go zostawic do blacharza jak z nim rozmawialem to powiedzial ze czesc z nich da sie jeszcze wyprostowac a reszte to szpachla i malowanie calego dachu od nowa ale dotego bede robil renowacje calego lakieru Pozdrawiam
Pieprzyć tych zrytych cweli, niech tak dalej robią to trafią na swojego
Pozdrówka i oby Twoja alficzka jak najszybiej odzyskała dawne piękno![]()
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
Acha, proponuję założyć alarm z czujnikiem wibracji (ok. 300 PLN)
Sorry za posta pod postem![]()
Życzę szybkieo powrotu Twojej Alfie do pierwotnego stanu. Alarm niestety na wiele sie nie zda bo gnoje i tak poskacza i uciekną, proponowałbym raczej na noc pod 230V podłączyć :wink: . A poważnie nie mocnych na gnojków. Sam parkuje pod blokiem , zamontowałem alarm fuul opcja, włacznie z opcją laweta ze wzgledy na alufelgi , a i tak pod domem mi dekle z alufelg ktos wyciągnął. Mam nadzieje ze jemu koła odpadną :twistedozdrawiam
ja wiem ze alarm nie pomoze ale moze chociarz odstraszy i nie zdaza wiecej szkod narobic pozatym czasami zapomina okna zamknac zanim wyciagne kluczyk to sobie zamontuje alarm z modulem komfortu i innymi bzduramijade za 20 minut auto odstawic do blacharza Pozdrawiam
Ja bym stracił kontrole, jak bym zobaczył jak dewastują tak nawet cudzy samochód
i nie zważając na konsekwencje i szanse wyjscia z tego cało normalnie .... #@#*....
Przykra sprawa![]()
We Wrocławiu to głównie rysują samochody. Wystarczy umyć i postawić na ulicy to od razu jakaś zazdrosna menda się znajdzie. Na Golfa mojej starej ktoś raz zrzucił zepsuty pasztet. Mnie osobiście jeszcze Alfy nikt nie porysował-ale poprzedniemu włascicelowi porysowali maskę w dwóch miejscach.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Na zakręcie 180 stopni :twisted:Napisał Slawko_Wroc
tak to jest jak komus zal dupe sciska. Ja nie wiem czy te dzieci teraz sa az tak przyglupie skakanie po samochodach to chyba jakis nowy rodzaj rozrywki 2 dni temu u kolegi pod blokiem zniszczyli 18 samochodow na parkingu ktos wskaczyl na dach i przebieg po dachach normalnie nogi z dupy bym powyrywal. Totalny debilizm i glupota roszerza sie na caly krajPozdrawiam