Dzięki za szybką odpowiedź. Chodzi mi o uruchomienie z ciekawości TSR. Czyli jak dla TSR mam wpisane teraz 00 w configu (funkcja nie aktywna) a zmienię to na C0 (1100 0000) to skoro jest 00 to dmyślnie raczej nic innego nie ma na pozostałych Xach
Dzięki za szybką odpowiedź. Chodzi mi o uruchomienie z ciekawości TSR. Czyli jak dla TSR mam wpisane teraz 00 w configu (funkcja nie aktywna) a zmienię to na C0 (1100 0000) to skoro jest 00 to dmyślnie raczej nic innego nie ma na pozostałych Xach
tak jest
ale 40 masz wpisać w 159 a nie C0.
I tak będziesz miał menu, przynajmniej w MY21. Ten najstarszy bit to nie wiadomo co robi ale nie jest potrzebny - choć to może zależy od wersji/rocznika.
Ostatnio edytowane przez netzmark ; Wczoraj o 15:45
Pobawiłem sie trochę w programowanie- co poszło: dodatkowe przetarcie do sucha szyby, DAA oraz LDW (bez manetki). TSR zmiana ani C0 ani 40 nie zadziałał, ale czytałem że wczesne polifty mogą mieć za stary soft. Tak czy inaczej dzięki, podoba mi sie to rozglądam sie za manetkami:-)
A co dokładnie wrzuciłeś w bajt zwiazany z dodatkowym przetarciem? Bo pamiętam że mam tam ustawienie fabrycznie ze przetarcie powinno działać a nie widzę tego efektu.
Bajt 126 zmieniłem e4 na c4, było 1110 0100 ustawiłem na 1100 0100
ori proxi poliftów mają tylko 40 w 159, choć z map wynika że niby ma być C0 (nie robiło to u mnie różnicy, oba działały).
nowszy soft jest potrzebny w kamerze jeśli ma działać ISC, reszta wszystko działało od początku (na ISC była kampania bodajże w połowie 2020 - update HALF i ustawienie w proxi).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No nic będę żył bez tego TSR, ale może nie ruszyło bo nie mam nawigacji? Zresztą auto z US więc by pewnie wyświetlało kwadratowe znaki :-)