w odpowiedzi na pierwszego posta sa na alledrogo 2 FL 156 2.5 v6
w odpowiedzi na pierwszego posta sa na alledrogo 2 FL 156 2.5 v6
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Ta bordowa (chyba roso siena, sam szukałem w takim kolorze i jasnym wnętrzem tylko SW) faktycznie może być godna uwagi, krajowa i cena normalna. Trochę dziwne, że przez komis a nie prywatnie ktoś sprzedaje.
Ale szukając sedana już bym jechał do Rybnika
Bo ta czerwona ze szwajcarii za 25tys i to po opłatach (akcyza 19%) coś podejrzanie za tania.
Witam,
Ta Alfa:
http://autopetra.otomoto.pl/alfa-rom...C13209502.html jest moja. Kupiłem ją w lutym 2009 w FAP w Bielsku. Poprzedni właściciel prawnik z Katowic zostawił ją w rozliczeniu. Alfa była kupiona w Euromocie w Żorach przez pierwszego właściciela. Serwisowana była w Ganinexie w Katowicach. Sprawdziłem to w serwisie Ganinexu - jest tam cała historia serwisowa tej Alfy. Długo szukałem porządnej Alfy. Musiałem kupić Alfę, bo poprzednią 156 2.0 rozbiłem w styczniu 2009Aktualną Alfę kupiłem z przebiegiem 81249 km (wtedy w FAP był robiony rozrząd). Następnie w marcu 2009 przegląd przy przebiegu 84000 km (przewidziany dla przebiegu 120000). W tym roku - 6 maja przy przebiegu 96889 km rozbiłem w Euromocie przegląd przewidziany dla przebiegu 140000 km. Jedyne mankamenty odbiegające od stanu idealnego: odchodzący lakier na obudowie lewego lusterka (ale to domena wszystkich 156), pęknięty zderzak nad tablica rejestracyjną tylną (ktoś wjechał i uciekł), przetarty kawałek skóry na fotelu kierowcy (moja wina - koszt z materiałem 150 zł) oraz należy wymienić opony letnie na nowe (wciąż stoi na oryginalnych). Poza tym mam wszystkie faktury: za przeglądy, za wahacze, za części itd. Sprzedaje dlatego, iż wkrótce będę potrzebował pieniędzy. Jest mi z tego powodu smutno, że pozbywam się takiego egzemplarza - a tak się naszukałem, tyle aut widziałem
![]()