Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Temat: 156 2.5V6 vs GTA.

Użytkownik Znawca Avatar marshall
    Mieszka w
    śląsk kręcę się tu i tam
    Auto
    jakieś alfy

Domyślnie

w odpowiedzi na pierwszego posta sa na alledrogo 2 FL 156 2.5 v6
    Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
    Aktual:
    AR 166FL 3.0 v6
    AR GT
    AR 166FL 2.4jtd 20v
    Zastava 750

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Cytat Napisał marshall Zobacz post
    w odpowiedzi na pierwszego posta sa na alledrogo 2 FL 156 2.5 v6

Ta bordowa (chyba roso siena, sam szukałem w takim kolorze i jasnym wnętrzem tylko SW) faktycznie może być godna uwagi, krajowa i cena normalna. Trochę dziwne, że przez komis a nie prywatnie ktoś sprzedaje.
    Ale szukając sedana już bym jechał do Rybnika
    Bo ta czerwona ze szwajcarii za 25tys i to po opłatach (akcyza 19%) coś podejrzanie za tania.

a7198
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Andrzejsr Zobacz post
    Ta bordowa (chyba roso siena, sam szukałem w takim kolorze i jasnym wnętrzem tylko SW) faktycznie może być godna uwagi, krajowa i cena normalna. Trochę dziwne, że przez komis a nie prywatnie ktoś sprzedaje.
    Ale szukając sedana już bym jechał do Rybnika
    Bo ta czerwona ze szwajcarii za 25tys i to po opłatach (akcyza 19%) coś podejrzanie za tania.
    Witam,

Ta Alfa:
    http://autopetra.otomoto.pl/alfa-rom...C13209502.html jest moja. Kupiłem ją w lutym 2009 w FAP w Bielsku. Poprzedni właściciel prawnik z Katowic zostawił ją w rozliczeniu. Alfa była kupiona w Euromocie w Żorach przez pierwszego właściciela. Serwisowana była w Ganinexie w Katowicach. Sprawdziłem to w serwisie Ganinexu - jest tam cała historia serwisowa tej Alfy. Długo szukałem porządnej Alfy. Musiałem kupić Alfę, bo poprzednią 156 2.0 rozbiłem w styczniu 2009 Aktualną Alfę kupiłem z przebiegiem 81249 km (wtedy w FAP był robiony rozrząd). Następnie w marcu 2009 przegląd przy przebiegu 84000 km (przewidziany dla przebiegu 120000). W tym roku - 6 maja przy przebiegu 96889 km rozbiłem w Euromocie przegląd przewidziany dla przebiegu 140000 km. Jedyne mankamenty odbiegające od stanu idealnego: odchodzący lakier na obudowie lewego lusterka (ale to domena wszystkich 156), pęknięty zderzak nad tablica rejestracyjną tylną (ktoś wjechał i uciekł), przetarty kawałek skóry na fotelu kierowcy (moja wina - koszt z materiałem 150 zł) oraz należy wymienić opony letnie na nowe (wciąż stoi na oryginalnych). Poza tym mam wszystkie faktury: za przeglądy, za wahacze, za części itd. Sprzedaje dlatego, iż wkrótce będę potrzebował pieniędzy. Jest mi z tego powodu smutno, że pozbywam się takiego egzemplarza - a tak się naszukałem, tyle aut widziałem

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia