to wiem.
juz próbowałem podłączyć to ale kontrolka się nadal świeci tylko nie wiem jakiej wartości OM był wiem jedynie ze na 12v
witam nie rozumiem podłączyłem 60om i tak sie nagrzał ze aż dotknąć się go nie dało... dałem 90om 1W i tez się nagrzewa mocno ale nie leci z niego dymekwiec 60om mi sie wydaje zenie zda egzaminu.
Hehe ja niewiem panowie ale jak dla mnie to średnio to wyglądałosam tez miałem załozone. Teraz 2 sprawa, aż tak bardzo chcecie byćwidoczni ? niewiem jak wam ale mi czasami pasuje to ze niewidac dobrze numerów
![]()
kontrolka się nie świeciale efekt taki na 47 OM. moze tu trzeba ze 150OM aby nie grzało sie tak bo dałem 90OM i tez taki efekt tylko po dłuższym czasie.
zrob fote jaki efekt wyszedl tzn.jak auto wyglada z takim podswietleniem;]
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Ważne jest, żeby mieć diodę z soczewką, która rozszczepia, a nie skupia światło, bo w tedy z efektu będzie lipa.
Pozdrawiam.
- Rafał
trochę to trwało ale jestmają mega duży wybór, biurowiec na przeciwko polibudy na 2 piętrze, niżej stronka, można kupić wszystko w ledach nawet podświetlenie wnętrza
i nie trzeba kombinować
http://www.led-labs.pl/
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 02-12-2009 o 10:39