Ze wszystkich gadgetów zapach podoba mi się najbardziej,
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
Ze wszystkich gadgetów zapach podoba mi się najbardziej,
Dorzucam parę nowych naklejek, może coś komuś wpadnie w oko![]()
Załączę też pliki Corela co by każdy mógł sobie je sam zrobić w jakiejś poligrafii czy agencji reklamy
Oczywiście pliki, spakowane zip'em, są tak przygotowane, że kolory można sobie dowolnie zmieniać. Są też wersje w których zamiast 'flatbeet'a' wrzucamy własny nick tak dla bajery..indywidualna naklejka
![]()
wszystko jest tak przygotowane że wystarczy pójść z plikiem do odpowiedniej firmy a tam już będą wiedzieć co dalej z tym robić. Wybierzemy sobie kolor, wielkość, podmienią nam nick.
Tylko jeśli będziemy chcieli żeby naklejka była naklejona od wewnątrz szyby /w środku auta/ to musi ona być odbiciem lustrzanym tego co jest w projekcie.. chyba tak, nie ?![]()
bo wtedy przyklejamy stroną frontową /a nie tak jak w normalnej naklejce/ ..o tym trzeba wspomnieć przy wykonywaniu projektu.
Co do zawieszek zapachowych to też na dniach się coś powinno ruszyć tylko muszę sie zorientować w kliku różnych firmach co do jakości wykonania i ceny.
Tylko pytanie czy znajdą się tu zainteresowani na taki gadżet - tak ze 100 osób
Również smyczami będę się chciał zająć tylko trzeba jakiś projekcik trzasnąć![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 01-12-2009 o 01:58
Ja osobiście czekam na smyczki![]()
Naklejki na auto zwłaszcza prezentowanej wielkości to nie moja bajka. Na limuzynie naklejki odpadająnatomiast jeśli chodzi o zapach to jak najbardziej, ale sądzę że coś mniejszego i bardziej stonowanego.
Mam już ramki pod blachywięc mała naklejka raczej mija się z celem...
nie no też uważam ze oklejanie 166tek mija się z celem bo to jednak już jest limuzyna, podobnie sprawa ma się z 159ką /choć nie koniecznie/
ale cała reszta nowszych modeli to wg mnie jednak auta bardziej sportowe i tam mniejsza czy większa naklejka nie zawadzi
nikogo nie namawiam tylko wrzucam dla zainteresowanych![]()
Priojekt koszulek z pierwszego postu jest fajny.
Usunąć tylko nr modelu (np 147). Mnie osobiście się nie podoba a i ze względów logistycznych będzie łatwiej - nie trzeba przygotowywać kilku wariantów.
Znaleźć kogoś kto to zrobi w dobrej (naprawdę dobrej) jakości i myślę że chętnych nie zabraknie
Ja przynajmniej pisałbym się na kilka![]()
Mnie też się podobał. Na przyszłe lato w sam raz. A nr np 166 można na plecy dołożyć. Co do logistyki to w końcu będziemy płacić firmie która je zrobi, więc to chyba my stawiamy warunki ? Poproszę 30 "156tek" i 25 "166tek" i już![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Przeniosłem wszystkie pliki do pierwszego postu i tam będę teraz wszystko co nowe, wrzucał.
Dorzuciłem plik Corel'a z projektem logo koszulki