Zobacz wyniki ankiety: które zdjęcie uważasz za najlepsze?

Głosujących
192. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • nr 1

28 14.58%
  • nr 2

5 2.60%
  • nr 3

43 22.40%
  • nr 4

11 5.73%
  • nr 5

30 15.63%
  • nr 6

75 39.06%
Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Temat: Zdjęcie miesiąca - listopad

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Cytat Napisał beata83 Zobacz post
    Hmm gdyby przenikliwy Kolega zdążył zauważyć nie tylko ja zarejestrowałam się w m-cu listopad, z tego co widzę Pani o nicku "zoom" również jest od "chwili", a już płodzi poematy.. Każdy ma prawo zarejestrować się niezależnie czy jest jakiś konkurs czy nie na forum, zresztą forum te śledzę od przeszło roku.
    Nadal uważam że zdjęcia powinny byćrozpatrywane adekwatnie do pory roku!! A oburzonym Panom polecam meliskę i 3 głębokie wdechy na ostudzenie gniewu
    a temat jest o głosowaniu na zdjęcie, a nie jak konkurs powinien wyglądać (jak kolega podał, taki temat już istnieje) więc każdy kolejny post typu "konkurs powinien wyglądać tak, a nie tak" zostanie nagrodzony ostrzeżeniem.
    A koledzy z jury, najpierw się burzycie że przy organizacji konkursu zabroniłem ludziom foty oceniać, a teraz kiedy można to robić gadacie o wszystkim tylko nie o zdjęciach.
    Ostatnio edytowane przez bobryt ; 24-11-2009 o 02:21
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał beata83 Zobacz post
    W takim razie w zimie będziemy stawiać na bellę na tle morza i zachodu słońca a w lecie na autko stojące w śniegu?? Gratuluję!
    Coś tu nie hallo jak na moje :/
    a czytałaś może regulamin konkursu? Zdjęcie ma być aktualne więc szanowne jury na pewno sprawdziło zdjęcia wystawione do oceny pod tym względem
    Ponadto jak ktoś znajdzie w sierpniu śnieg i wykona zajeb....tą fotę to jaki problem a jak ktoś będzie miał w grudniu morze też nie robi to problemu do zimą morze też jest piękne . Zdjęcia podlegające głosowaniu są na prawdę dobre i na mój gust każdy ma prawo oceniać tak jak chce, i może się kierować czym tylko chce... od miłości do modelu, przez to w jakim pierwszy raz jechał czy się kochał... a Ty próbujesz pokazać że ocena każdego kto głosuje na inne zdjęcie niż z wyraźnie uchwyconą jesienią robi źle...
    dodatkowo owszem 1 zdjęcie ma jakby więcej jesiennych "gadżetów" ale 5 zdjęcie również jak dla mnie 6 też wygląda na jesień. A jak by nie spojrzeć konkurs trwa i mamy niebawem grudzień, jakoś nie widzę śniegu na samochodzie więc jak wykonam zdjęcie bez śniegu w grudniu to odpada z powodu że matka natura nie dopisała?? Trochę bredzisz koleżanko...

Cytat Napisał zoom Zobacz post
    Przeszkadza troche kabel od CB
    a może by go tak usunął w PS-ie
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 24-11-2009 o 12:40

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

A co to jesienią zachodu słońca nie ma? Plaża dla kogoś kto mieszka nad morzem (a autor 159 mieszka w 3-mieście) istnieje też jesienią. Jakbym miał sobie wyobrazić takie samo zdjęcie, ale na miesiąc lipiec to widziałbym zdjęcie robione za dnia, a w tle pełno kobiet w bikini.

Trochę zbyt płytkie postrzeganie pór roku moim zdaniem... Norwid nie pisał o deszczu, błocie i kałużach. Dla mnie zdjęcia oddają jesienny klimat (ale jak widać interpretacja może być różna), były robione w listopadzie więc nie wiem co tu jest nie tego... Jak widzisz jesień w inny sposób to było trzeba wyjść na dwór
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 24-11-2009 o 13:13

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie zimowe będzie juz bez kabla od CB ... obiecuje xD hehe

grzechu_k
    Gość

Domyślnie

Gdy zaczynam pisać ten komentarz jeszcze nie wiem na jakie zdjęcie zagłosować. Opiszę trochę jak widzę wszystkie, co mi się podoba a co nie. Może potem podejmę decyzję.

Zdjęcie nr 1:
    Żółte liście, brzózki, wybłyszczony samochód. Trochę sztampowe zdjęcie, ale podoba mi się. Może bez fajerwerków, ale na mój gust poprawne.

Zdjęcie nr 2:
    Super na tapetę, ale na konkurs nie bardzo. Bardzo fajnie uchwycona głębia ostrości. Na pewno technicznie poprawne, ale nie za ciekawe na kalendarz.

Zdjęcie nr 3:
    W zasadzie nie mam się do czego przyczepić. Samochód używany (widać ) Kolory niesamowite (trochę Photoshopa?), błoto - w końcu to jesień. Faktycznie jak to zauważył któryś kolega wygląda jak 4x4. Jak dla mnie na razie faworyt.

Zdjęcie nr 4:
    Takie mroczne. Księżyc, ciemno, zimno, mokro - w końcu to listopad. Zdjęcie ciekawe, ale bez fajerwerków. Brakuje mi "tego czegoś" na co zwrócił bym uwagę.

Zdjęcie nr 5:
    Niesamowite chmury (takie naprawdę były czy obróbka?), piękna GT. Widać, że to jeden z niewielu słonecznych dni jesienią. Ciekawa perspektywa. Zdjęcie jak dla mnie nieszablonowe. Wada (jak dla mnie niestety dyskwalifikująca): słup wyrastający z dachu.

Zdjęcie nr 6:
    Wiadomo 166 (nie jest to dla mnie decydujące). Piękny zachód słońca, alfa w ruchu. Trochę mroczne, ale wygląda super. Jak zdjęcie z katalogu. Wady (to na co zwrócili uwagę koledzy): nie ma ujętego całego zakrętu, antena od CB.

Podsumowując najmniej wad (w moim odczuciu) ma zdjęcie nr 3. I na nie zagłosuję.

Mam nadzieję, że autorzy zdjęć nie obrażą się na mnie za takie trochę krytykanctwo. Po prostu każdy ma inne odczucia i co innego się podoba. Moimi uwagami (nie wiem czy słusznymi) chciałem pokazać na co zwracałem uwagę przy wyborze zdjęcia. Co mi się podoba a co nie. Absolutnie nie piszę, że zrobiłbym lepsze zdjęcia. Po prostu wybrać ze zdjęć na takim poziomie można tylko znajdując to gdzie jest najmniej wad.

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Błotko na 145 mi się podoba

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

również głosowałem na 145 zdjęcie z 166 baaaardzo mi sie podoba, ale jednak cos przemawiało do mnie bardziej zdjęcie tej 145 coś tam ciągneło
    Today we are living our future memories..

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

głosik poszedł

ViP Romeo Avatar robak#21
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    coś tam wrzeszczy...

Domyślnie

poszło
    [*]

Użytkownik Rowerzysta Avatar Ducrider
    Mieszka w
    Brema
    Auto
    159 1.9 16V ;156 2.4 20V sold,159 Tbi,GT QV 170 HP

Domyślnie

Cytat Napisał Kayrol Zobacz post
    Zdjęcie zimowe będzie juz bez kabla od CB ... obiecuje xD hehe
    Mam,pytanko gdzie robiłeś Fotkę ,podoba mi się Krajobraz no i ta nowa nawierzchnia cos dla mojego Monsterka mniam mniam.