Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Temat: Alfa Romeo 156 v6 z Chorzowa!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Pawcio
    Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1750 TBI

Domyślnie

Cytat Napisał slavol Zobacz post
    Takiej ilości ściem w jednym ogłoszeniu to ja dawno nie widziałem, facet chyba nawet nie wie co sprzedaje. Pełne wyposażenie, po lifcie, średnie spalanie to chyba na lawecie. Powiem brzydko - niedouczony handlarz, a nie prywatna osoba. Nawet jak wykonasz 500 tel. to i tak nie wiadomo co zastaniesz po przyjeździe. Coś to wyposażenie też jakieś dziwne jak na V6 . Ale mogę się mylić.
    Jest dokładnie jak mówisz! Też się jej przyglądałem,i też parę ściem zauważyłem! Poza tym dwa razy dzwoniłem i dwa razy nieco inne opisy i inna gatka,więc odpuściłem!!!

Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1750 TBI

Domyślnie

Witam ponownie wszystkich!
    Rozumiem że w przedświątecznej gonitwie nikt nie mógł obejrzeć Alfy 156 v6 z Chorzowa,ale może teraz uda się to zrobić z 166 v6 z Bydgoszczy??? Jest ktoś od nas (z Was) z Bydgoszczy lub najbliższej temu miastu okolicy?
    http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10987474

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Pawcio Zobacz post
    Witam ponownie wszystkich! Rozumiem że w przedświątecznej gonitwie nikt nie mógł obejrzeć Alfy 156 v6 z Chorzowa,
    Nie zapomniałem obejrzeć ale napisać tak .
    Samochodu już nie było w Chorzowie w komisie . Właściciel auta nie chciał żeby stała przez Święta bo potrzebował auta w tym okresie .
    Właściciel komisu stwierdził tylko że auto było w bardzo dobrym stanie wizualnym i technicznym . Prawdopodobnie miała malowane tylne prawe drzwi . Wnętrze auta w stanie bdb . Auto po nowym roku będzie do obejrzenia w Częstochowie tam mieszka właściciel. Tak więc od Ciebie już "rzut beretem" Mam telefon do niego jak potrzebujesz to pisz na PW . Możemy się umówić po nowym roku i obejrzymy ją wspólnie . Jestem w Częstochowie przynajmniej raz w tygodniu .
    Pozdrawiam

Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1750 TBI

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007 Zobacz post
    Nie zapomniałem obejrzeć ale napisać tak .
    Samochodu już nie było w Chorzowie w komisie . Właściciel auta nie chciał żeby stała przez Święta bo potrzebował auta w tym okresie .
    Właściciel komisu stwierdził tylko że auto było w bardzo dobrym stanie wizualnym i technicznym . Prawdopodobnie miała malowane tylne prawe drzwi . Wnętrze auta w stanie bdb . Auto po nowym roku będzie do obejrzenia w Częstochowie tam mieszka właściciel. Tak więc od Ciebie już "rzut beretem" Mam telefon do niego jak potrzebujesz to pisz na PW . Możemy się umówić po nowym roku i obejrzymy ją wspólnie . Jestem w Częstochowie przynajmniej raz w tygodniu .
    Pozdrawiam
    Świetnie bardzo dziękuje!!! Już znacząco pomogłeś! Jeśli będzie w Częstochowie to na pewno ją zobaczę!
    Jeśli możesz to podaj ten tel. do właściciela to po świętach się skontaktuje i ją zobaczę!
    P.S... co sądzisz o tej 166-tce ?

p.s2 ...jak napisać p.w? Bo na L.K.P jest to znacznie prostsze?

tdz77
    Gość

Domyślnie

A może ktoś coś powiedzieć na temat tej V6 SW z Poznania?
    Wersja SW podoba mi się bardziej

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10537236

Użytkownik Fachowiec Avatar QBA
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    ALFA 166 SWAP 3.0+Q2 / ALFA 166 2.4 20v FL 180 HP/Jumper 2.8 JTD /Fiat Regata/Alfa 147 JTD 8v

Domyślnie

Jak masz jakies autko do luknięcia u mnie w miescie to jestem do dyspozycji.
    http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
    USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P