Czarny normalnie podczas rozruchu radio czy światła powinny same się na moment wyłączać, u Ciebie w aucie coś z tym nie tak ?
Czarny normalnie podczas rozruchu radio czy światła powinny same się na moment wyłączać, u Ciebie w aucie coś z tym nie tak ?
nie ale zawsze gasze swiatla jak gasze auto.Przekrecam sobie w dol pokretlo,a radia raczej nie slucham a jezeli juz to zawsze wylaczam.Cos w tym zlego??
mnie DPF wypala sie rowno co 500 km w trybie miejskim i co 700-800 w dluzszej trasie wiec chyba wszystko narazie ok ?!
RAFAŁ ...![]()
siemka karol , mysle ze za okolo miesiac chyba ze pogoda sie zawali wracam do pracy wiec bedziemy w kontakcie ....
RAFAŁ ...![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
u mnie slychac ewidentnie taki poglos , swist taki jakby , dziwny zapach i podniesione obroty , podczas jazdy mozna przegapic ale jak masz spalanie wlaczone to przekracza ono dziwne wartosci po 40l/km , u mnie czesto wypala sie na postoju i poprostu wszystkie te objawy juz znam na pamiec i jak napisalem wypala mi sie zawsze co 500km .
RAFAŁ ...![]()