Gdzie jest jakas lista chetnych,bo takowej nie widze.Chetnych tez nie zawiele,potwierdza sie moja teoria ze w lubuskiem nie wielu prawdziwych alfisti,smutne![]()
Gdzie jest jakas lista chetnych,bo takowej nie widze.Chetnych tez nie zawiele,potwierdza sie moja teoria ze w lubuskiem nie wielu prawdziwych alfisti,smutne![]()
Nie będzie listy chętnych bo to spot otwarty. Na początku kwietnia będzie info w mediach więc o liczbę aut bym się nie martwił
No niestety lubuskie nie jest liczebnie tak mocne jak inne województwa ale mamy zamiar to zmienić![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Poza reklamą w mediach będą również ogłoszenia na kilku stronach większych miast w naszym województwie więc frekwencja powinna nam dopisać![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
No widze ze cos sie ruszasuper! pojawie sie z bella i Kasia
![]()
"11:30 spotkanie obu ekip w Łagowie Lubuskim / parking przy ul. Mostowej"
to brzmi jakby zaproszeni byli tylko ludzie z Gorzowa i Zielonej G.
znacznie lepiej by wyglądało gdyby było napisane że spotkanie wszystkich uczestników (chętnych)...
ot taka moja sugestia. bo ja raczej od razu do Łagowa polecę.
jest napisane w ogłoszeniu...
"swój udział w tej imprezie potwierdzili już klubowicze zarówno z północy jak i południa województwa."
jak i również
"Zlot ma charakter otwarty i bezpłatny, tak więc zapraszamy wszystkich właścicieli starych i nowych Alf z całego województwa, gości z innych województw, a także miłośników marki!!!"
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
dokładnie, zaproszenie nawet wysłałem do kolesi z niemieckiego klubu, niestety bez odp. :/
wszyscy są zaproszeni jak najbardziej![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Czy to mi się tylko wydaje czy... "nasz" zlot rozpoczął falę spotów alfistów?![]()
Wiosna rozpoczęła. my tylko trochę ją wyprzedziliśmy![]()
Potwierdzam przybycie z bella![]()