no nie mialem.. nabylem ja z komisu... I do kogo nie pojade na warsztat to kazdy co innego i nikt nie umie pomoc.. zal.pl
no nie mialem.. nabylem ja z komisu... I do kogo nie pojade na warsztat to kazdy co innego i nikt nie umie pomoc.. zal.pl
konrado poprostu potrzebny ci dobry fachowiec ktory kompleksowo ci wszystko sprawdzi.poczawszy od rozrzadu skonczywszy na sondzie
znasz takiego?? Sprawdzisz mi to? Potrzebuje wymienic wariator,swiece i inne takie jak np uszczelka spod pokrywy itp. Kto mi to zrobi?![]()
Spróbuj w Swoszowicach na ul. Krzyżańskiego 41, 012 654 90 90, 605 329 685 albo w Krakowie na ul Saskiej 4 http://alfa-fiat.strona.pl/.Napisał Konrado
FORZA ITALIA !
kto wam takich glupot nawciskal do glowy. Sam czyscilem i to z pozytywnym skutkiem, a co do wanny ultradzwiekowej to i owszem kapiel przeplywomierza zdecydowanie bardziej bedzie udana.Napisał Konrado
No i co takiego czysciles w tej przeplywce?Napisał murzyn
Saska 4 to kretacze i naciagacze. Mysla ze sa zajebisci i wsyzstko wiedza i ze moga klientow traktowac jak smiecie. 23 szanse im dalem, 2x mnie zlekcewazyli po moim przyjezdzie. Stanowczo NIE POLECAM tego warsztatuNapisał currahee
Witam może odkopuję stary temat ale chciałem się dowiedzieć jak wygląda sprawa regeneracji przepłytwomierza przy pomocy wanienki ultradżwiękowej czy daje to rzeczywiste rezultaty na dłużej czy tylko na chwilę??