SUPER !!! tego można było sie spodziewać![]()
Bardzo ładnie to wygląda![]()
spoiler jest świetny
Dzięki koledzy..
Jak patrze na całość przed zmianami i po.. to stwierdzam, że warto było.. Gratulacje dla Marcina..Ze spokojnej troszkę "tatusiowej" Alfy zrobił sobie piękny sportowy samochód..
![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
jak dla mnie spojlerek wygląda "CUDNIE"!jest perfekcyjny pod każdym względem i pasuje bardzo dobrze.
moje gratulacje bo to świetna robota!!!
o zbyt możesz być spokojny...
gdyż jak dotąd żadna firma nie oferuje niczego podobnego.
pozdrawiam!!!
dodam jeszcze że ja za swój spojlerek zapłaciłem 60€ a to jest prawie tyle samo co twoja cena.efekt jest bez porównania.
trochę szkoda że wcześniej się za to nie wziąłeś...
mimo wszystko ja jestem zadowolony ze swojego spojlerka.
Ostatnio edytowane przez andro34 ; 03-05-2010 o 19:42
moja druga ulubienica...
Dzięki bardzo.. To strasznie miłe czytać takie opinie, bo człowiek wówczas rozumie, że jego praca ma sens..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Spojlerek rewelacja... mozesz mnie dodac do listy zamawiajacych...
Info pojdzie na priv...
Ja mam u siebie trochę podobny spojlerek na klapie. Nie wiem do końca kto go produkował ale jest na nim orginalne logo Alfa Romeo. Na tym zdjęciu trochę mało go widać ale nie mam na razie lepszego.
Patrząc na resztę ospoilerowania i wygląd tego spoilera, prawdopodobnie jest to wyrób Zendera..