Czyli dupa !
Bardziej sie opłaca sprzedac i kupic GTA...
A jesli komus zalezy na dieslu to kupic gta z zajechanym motorem i wstawic diesla <zart> xD
No cóż, dzieki za pomoc![]()
Czyli dupa !
Bardziej sie opłaca sprzedac i kupic GTA...
A jesli komus zalezy na dieslu to kupic gta z zajechanym motorem i wstawic diesla <zart> xD
No cóż, dzieki za pomoc![]()
Ja akurat nie do końca uważam że się nie opłaca. Kupiłem "bazę" z przerysowanym bokiem za małe pieniądze z malutkim przebiegiem bo 60 tys km więc cały bok tak czy tak miałem do roboty. Oczywiście gro roboty zrobiłem sam i tego nie liczę. Półtora roku temu 4 letnia alfa po przerobienu nadwozia na GTA z w/w przebiegiem kosztowała wyniosła mnie 20tys. Wszystko zależy jakie kto ma mozliwości. Jeżeli ktoś chciałby palcem nie ruszyć i zrobic cos takiego to jak najbardziej się nie opłaca![]()
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Podejście może i super, ale dla nielicznych.. Normalnie ludzie oddają auto firmie, mówią co ma być zrobione, płacą i po sprawie.. i w takim rozwiązaniu koszty byłyby przynajmniej dwukrotnie wyższe.. Poza tym taką modyfikację można jedynie dla własnej satysfakcji zrobić, bo 99% normalnych ludzi nie kapnie się na uliczy czy to GTA czy też dobrze zrobione auto na gta-look, bo wyłapanie poszerzonych błotników jest raczej dla znawców tematu..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
akurat ja zachorowałem na alfe 147 GTA więc taka sobie stworzyłem.A że było mi mało to kupiłem oryginalną.Zgadzam się że jest to podejście dla nielicznych ale ja mam możliwości i chęci do takich zabaw.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
A same progi GTA można kupić osobno i czy montaż jest normalny czy trzeba coś przerabiać??
W alfie 156 część progu jest połączona z przednimi błotnikami.. także samych jako takich oryginalnych progów do Alfy 156 nie da się kupić..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Rozumiem dzięki za odpowiedź.