Z chęcią bym do Was wpadł, ale to jeszcze nie jest pewne zobacze jak z pracą, narazie tak na 50% pozdrawiam.
Z chęcią bym do Was wpadł, ale to jeszcze nie jest pewne zobacze jak z pracą, narazie tak na 50% pozdrawiam.
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Lancia Delta III 1.6 JTDM
Jeśli można to chętnie bym przyjechał swoim Maserati/to przecież kuzyn/
Na pewno nikt cię nie wygoni a wręcz przeciwnie. Każdy będzie chciał z bliska pooglądać taką furkę
Ja odpadam.21. są wybory i trzeba jechac do domu. Nie opłaca mi się to wcale. Tak więc życzę miłej zabawy.
![]()
a moze sobota...? rzeczywiscie 21 sa wybory i musze na nie isc... ( ale sie ze mnie patriotka zrobila..![]()
Mam propozycje co do miejsca
Proponuje taki gry plan:
- spotkanie przy Jaskini Łokietka ( mapka ) i zwiedzanie
[Koszt: 7,00 zł normalny, 4,50 zł ulgowy ] dokładny opis Jaskini
-po zwiedzaniu przejazd do Ojcowa do jakiejś knajpki i "zwiedzanie" AlfZnalazałam w sieci taki oto Zajazd Zazamcze, więc po zwiedzaniu możemy się tam udać.
Oczywiście jeszcze kwestia terminuSkoro 21 to wybory, więc proponuję termin na 20.10.2007
Pozdrawiam
Kate
W związku z tym, że jadę do domu na cały weekend (w niedziele mama nie wypierze mi ubrań) nie uda mi się teleportowac do małopolski na tych kilka godzin nawet.
Żadna strata, jedno bmw na spocie mniej.
![]()
W sprawie Zajazdu.
Niech ktoś spróbuje słówko pisnąć w obcym języku!!! :twisted:Cena obiadu dla dorosłych:
> od 15,00 zł do 20,00 zł/os. - (2 posiłki gratis!) /zupa, drugie danie, kompot/
Dla grup zagranicznych cena obiadu kształtuje się:
> od 45,00 zł do 55,00 zł/os. - (2 posiłki gratis!)
W sprawie Jaskini:
Dla mnie wystarczy jako zachęta. Ciekawe, czy mają jakąś ładną Alfę. :mrgreen:Jaskinia podobnie jak większość jaskiń jurajskich posiada ubogą szatę naciekową, którą reprezentują głównie makarony i wspominane wcześniej polewy.
Nie wiem, czy jest sens do knajpy potem jechać, skoro w samej jaskini dają makarony z polewami (to się chyba potocznie nazywa spaghetti, ale rozumiem, że jako instytucja kulturalna dbają o czystość języka polskiego).![]()
Dla mnie może być i 20. 10.
Grzegorz83 bardzo się cieszę, że propozycja się spodobałaNapisał Grzegorz83
Czy mają Alfe? Może jakąś wykutą w skale?
Ferrari... nawet nie wyobrażamy sobie by Ciebie mogło nie byćNapisał Ferrari-1
A co z resztą? Może w końcu się określicie?![]()