To jak bedziesz na 100% to prosze o wpis
To jak bedziesz na 100% to prosze o wpis
Slavik nie wiem czy dam rady sie pokazac na tym spocie bo jednak echanik powiedzial ze podloga mi sie przesunela i auta troche nie bede mialjak bede wiedzial dokladnie co i jak to dam ci znac. mam nadzieje ze sie spotkamy tego 6. okaze sie jaki to jest mechanik z niego.
pozdrawiam
i jak terez z tym spotem ?? bedzie kajakowy spot teraz ??![]()
Tragedia jest i czesci mi plyna chybai nie wiem kiedy przyjda ;(
![]()
![]()
pozdrawiam
o ile pogoda dopisze to równiez sie zjawie
Pewnie ze dopisze pogoda jest zamówiona)))wpłaciłem do Boga zaliczke
---------- Post dodany o godzinie 16:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:37 ----------
Dchedogi wiesz jak sie nie zrobi autko to możesz sie z kimś przybrać napewno ktoś ze ślaska cie przygarnie>pozdrawiam
WIWIX pojawi się czarną swoją pod szyndzielnią po waszym powrocie z gór![]()
Witam myśle że tez sie zjawie na tym zlocie pozdrawiam
Czemu jeszcze mnie nikt nie wpisał?
Zapewne będe chyba że coś wypadnie no ale jak narazie to jestemJo i Kasia (no i może kogoś jeszcze zabiore aby podziwiali)
Aniucha, Bocian, Adam$ co z wamisam jechać nie będe przecież
wpisywać się
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Aniucha wysłałaś mi pisemne usprawiedliwienie ,że Cie nie bedzie wiec Cie nie ubije nie ukrywam ,że mam dużą nadzieje że sie jednak pojawisz wiesz nad morzem nic nie ma ciekawego tylko woda w naszych stronach też ostatnio jest jej dużo![]()