widziałm dzisiaj punto 1 na ksenonach. Klosze brudne a dobrze fajnie swiaeciły. Pozdrawiam
widziałm dzisiaj punto 1 na ksenonach. Klosze brudne a dobrze fajnie swiaeciły. Pozdrawiam
ciekawe jakby maluch wyglądał na ksenonach? hehehhee
hehheheeheNO!
Gdzieś,kiedyś w jakiejś gazecie był maluch na ksenonach,ale też podróba![]()
Musze wymienic filtr kabinowy koniecznie zaraz dzis...od włochów kupiłem auto...i chyba spaghetti tam trzymali!
No!....Prawi mam juz komplet na te spryskiwacze....pewno gdzie za tydzien bede montował
A jedna 156 2.4 JTD w SW rok 2002 po lifcie....(juz) bedzie na sprzedaz
!....Zbieram zapisy! Wpłaty prosze na konto nr......ten i ten
Poniewaz iz. ze względów ekonomicznych musiałem kupic 2 sztukirasowe 156
![]()
Oddam w dobre ręceza niewielką odpłatą
![]()
ile łącznie kosztowały cię te spryskiwacze???
Pozdrawiam
Jedną nówke udalo mi sie z allegro wyrwac za 100...a tak to z Akuki sztuka wychodzi 170 + 25 chyba zaslepka do tego.
Pompka 160 uzywka i węzyki juz niedrogie.
Ja za używane spryskiwacze w dobrym stanie wraz z przewodami oraz zaślepką tylnego haka i to niemal w moim kolorze samochodu zapłaciłem 120zł + przesyłka, czyli razem 134zł.Napisał b.pawelek
Ogólnie te części o których wspomniałem nie są łatwe do namierzenia, napisałem chyba z 30 e-maili do allegrowiczów, ale opłacało sięA najbardziej cieszę się z tej zaślepki, ale pewnie do pierwszego postoju na jakimś miejskim parkingu, typu płatny nie strzeżony (czyt: za...biście drogo, ale i tak coś Ci za...dolą), eh... te polskie realia
Reasumując wyrwałem te części naprawdę po niskiej cenie.
P.S. mowa o częściach do AR 156 sprzed liftingu.