Wszystkich zainteresowanych sylwestrem w gronie ALFAholików zapraszam do głosowania w temacie :
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...eta-vt5433.htm
Jesteśmy w trakcie ustalania miejsca i warunków. 8)
Wszystkich zainteresowanych sylwestrem w gronie ALFAholików zapraszam do głosowania w temacie :
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...eta-vt5433.htm
Jesteśmy w trakcie ustalania miejsca i warunków. 8)
Powiem tak - bylem tam na spocie zeszlego lata - i osobiscie nie polecam. Do wyboru jest pokoik w pawilonie, pamietajacym wczesnego Gierka, albo drewniany domek 2 pokojiki z lazienka (zima odpada). Moim skromnym zdaniem, 80 zl to cena z lekka wygorowana, odnoszac do warunkow. Parking to popekany plac, na ktory za wjazd (sam wjazd) bulisz 5 zyli. Sorry, ale Borki nie zostawily w mojej pamieci zbyt dobrego wrazenia.Napisał wera
A teraz kwestia - ile osob jedzie tak na powaznie? A co powiecie na Tatry? I nocleg za 30-40 zl? Da sie zalatwic jeszcze nawet teraz, ale pytanie, na ile osob.... Bo na 50 to nie dam rady, ale 10-20 to sie upchnie...
Ja i Kate na 100% jesteśmy.
No chyba ze stanie sie cos nieprzewidywalnego ..a nie zakładam :mrgreen:
FRED
No ale 10-20 osob to jest ledwo 5 samochodow![]()
ja też na bank bym jechał z kobitką moja.
Adasco jak masz jakąś propozycje to napisz, wszystkie oferty mile widziane, potem bedziemy wybierac.Napisał adasco
Najlepiej oczywiscie cos w centrum Polski ale moze i Tatry skuszą. Mysle ze bedzie nas koło 30osób moze wiecej.
Tatry blizej to i moze ja bym sie skusil
Jestem w stanie zalatwic noclegi na podtatrzu - czyli np. Ząb i okolice. Dla powiedzmy 30 osob jeszcze na dzis jest to wykonalne, ale w kilku pensjonatach - nie w jednym budynku (to glowna wada tej propozycji). Zalety - to konkurencyjna wobec Borek cena - no i okolica, juz zupelnie bezkonkurencyjna.Napisał Paweł156
Do Borek osobiscie nic nie mam, ale pisze na wszelki wypadek, by osoby, ktorte wyrobily sobie poglad na podstawie zdjec, nie poczuly sie mocno rozczarowane. Z drugiej strony - to towarzystwo jest wazne, nie kwatera....
Napisał Ferrari-1
a jednak![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
no właśnie tak czekam iczekam na jakiegoś osta i nicchyba umarło
DD