...ktoś z Ursynowa się wybiera?hm
...ktoś z Ursynowa się wybiera?hm
Potwierdzam zdanie Scuderii, A Korek w arkadii na -2 jest jeden moja skromna osoba, ja raczej będe moze dojedzie Qubass jeszcze.
Ja będe leciał z Bródna
No i wielka d...pa, też się wybierałem, ale nie dostanę wolnego w pracy, a kończę dopiero o 22, wieć w Wawie byłbym przed 23... Więc pewnie za późno...
moja obecnosc stoi pod znakiem zapytania. miała byc stosunkowa prosta wymiana pompy abs okazalo sie ze jeszcze jakis blad z czujnikiem z lewej strony wyniknal i alfa jeszcze jeden dzien ma spedzic u mechanika. mam nadzieje ze zdazy naprawic
Mam nadzieję, że nie wyjedziecie po 15 min na przejazd, gdyż ja dojadę ale mogę się spóźnić jeśli będą korki na toruńskiej.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
spokojnie nie ruszymy pewnie do 20:00 tej
przypominam 19:00 parking pod Leroy Merlin.
akby coś się działo podaje kom 728 - 855 - 999
P.S. zabieram lustrzankę!!!
Cóż jak wspomniałem nie uda mi się przyjechać, ale życzę udanej zabawy, oby przyjechało nas wielu... Pokażcie się z dobrej strony hihi. No i pomyślcie o kolejnym spociku w najbliższym czasie.
Ja zapewne się zjawie![]()
Dzięki za spota, miło było poznać i do następnego![]()