A moznaby wynająć same pokoje tylko, a sylwester zrobić sobie....hmm....nad jeziorem![]()
A moznaby wynająć same pokoje tylko, a sylwester zrobić sobie....hmm....nad jeziorem![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Myślę, że można ale to by była wersja "hard core" dla morsów. :wink:Napisał Majkel
a wiadomo jakie byłyby wtedy ceny pokoji?
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Wyjdzie teraz, że jestem krytykantem, bo nie proponuję nic konstruktywnego. Od razu zaznaczam, że nie mam tego na celu.
Nie mniej takie teksty - po prostu nie mogę.
Może zamiast się denerwować wrócisz do zorganizowanej ankiety dot. sylwestra. Padlo tam pytanie, ile jesteś w stanie wydać na imprezę. Ciekawa lektura.Napisał AR_33
Osobiście pomysł świetny, świetna lokalizacja, ceny za noclegi akceptowalne. Byłem jak najbardziej za. Dalej jestem, ale...
Sorry - 300zł za parę za kilka godzin zabawy, średnie menu, brak alkoholu, muzykę z płyt?? :shock: Ścięło mnie z nóg.
Ja bym sie wybrał z wami, ale samemu bez partnerki to tak głupio :| Chyba ze znajdzie sie jakas chętna![]()
No cuż, tak się składa, że byłem współautorem tej ankietyNapisał Grzegorz83
![]()
Miała ona na celu, określenie ilości osób zainteresowanych samą ideą spędzenia wspólnie sylwestra. Co do ceny, jeśli 300 zł. za zabawę sylwestrową jest kwotą wygórowaną, w takim razie proponuję przejrzeć cenniki w swoim mieście w lokalach które organizuję takowe imprezy. 8)
A co do mojego zdenerwowania, to wynika ono z ogólnej degrengoladym. Każdy chce przyjść na gotowe i co najwyrzej może nosem pokręcić.
We wrześniu prosiliśmy, aby rozejrzeć się w swojej okolicy i rozeznać temat sylwestra. Już na wstępie zaczęły się teksty, że by nie było za daleko, bo nie wszyscy chcą jechać na drugi koniec polski, no i oczywiście w miarę tanio.
Jedyna osoba która poważnie do tego podeszła to Wera, poszukała, zadzwoniła, zrobiła rezerwację i .... wyszło z tego to co wyszło :roll: Było miejsce w centralnej Polsce, ale standard nie odpowiedni no i teraz jeszcze okazuje się, że impreza sylwestrowa za droga![]()
Proponuję w przyszłym roku podjąć się organizacji i spokojnie sprostać oczekiwaniom naszych userów.
Pozdrawiam![]()
W sumie miałem 100% pewności, że tak zareagujesz. Tym sposobem dyskusja robi się niecelowa, bo już pisząc posta znałem Twoje kontrargumenty. Starałem się to zaznaczyć w pierwszym zdaniu.Napisał AR_33
Wierz mi, że gdybym miał 100PLN Werze za to, co zrobiła - wyciągnałbym takie pieniądze z kieszeni. Nie zapłacę tyle za imprezę. Chcesz znać ceny u mnie w okolicy? Za 150zł za parę możesz przebierać w ofertach, za 200zł jesteś panem.
Pierwsze pytanie padło w połowie października, ankieta powstała 29.10. Z ciekawości sprawdziłem.. :wink:
Padła propozycja Wery, potem konkrety i sprawa ucichła. Dlaczego? Bo po przedstawieniu miejsca i oferty noclegu naprawdę wszystko wyglądało super. Natomiast (i jest to opinia większej ilości osób) cena za imprezę 150 PLN/os. to dużo. 150 za parę - nie ma problemu - wpłacam kasę w poniedziałek.
Wierz mi, że różnica między 200 a 300PLN za osobę to sporo. Przemnóż to przez liczbę osób (np. przez 3 albo 4).
Jeżeli 19 na 22 osoby napisało, że maksymalnie może wydać 250zł, a za samą imprezę pada kwota 300zł za parę, to chyba oczekiwanie, że każdy z tej 19-tki wyczaruje dodatkowe środki jest nieuzasadnione?
3 osoby napisały, że mogą przeznaczyć więcej środków i tyle osób się zapisało na imprezę w takiej cenie - tu chyba "degrengolady" nie ma.
To wręcz ja miałem głupie wrażenie, że najpierw robi się ankietę, a potem jej wyniki nikogo nie obchodzą. :?
Chyba, że - co padło już - można tam wynająć jakąś mniejszą salę i zorganizować tance we własnym zakresie, a do tego jakiegoś grilla czy ognisko i wierz mi, momentalnie dopisze się co najmniej kilka załóg.
Najgorsze, że w momencie ogłoszenia szczegółów nikt się nie odważył (ja też nie) powiedzieć otwarcie, że zaproponowana cena jest nieakceptowalna. Gdyby wcześniej ktoś się odezwał, byłoby inaczej. Tylko, że każdy potencjalny "odzywający się" miał świadomość, że albo Wera się obrazi (a tego byśmy nie chcieli) albo ktoś stanie w jej obronie i wywiąże się dyskusja typu "nic nie zrobiłeś a krytykujesz", czego jesteśmy świadkami.. :?
Trudno sie nie zgodzic z argumentami (niektorymi) Grzegorza83 co jednak nie zmienia faktu ze nie ma juz czasu na bicie piany tylko jesli ten sylwester ma wypalic to trzeba znalezc cos tańszego na mniejszą grupe ludzi.
Pisze TRZEBA.. bo po prostu ja osobiscie nie znam mozliwosci w centrum PL.
Nie ma nikogo na tym forum z centrum? :mrgreen:
FRED
Rozumiem, że moja propozycja jest za droga. Jestem z centrum, ale jest już za późno, nie jestem w stanie zaproponować nic tańszego.
Pozdrawiam
Jak dla mnie, to już jest po temacie :|
Pozostaje potraktować to jako lekcję na przyszły rok 8)
Co do argumentów, są OK i zgadzam się z nimi(może nie ze wszystkimi), szkoda tylko, że zostały wypowiedziane tak późno.
OK na forum ogólnym tak, na stronie Klubu we wrześniu, ale tego nie mogłeś widziećNapisał Grzegorz83
Nie ma co teraz bić piany ( jak to napisał Fred, )było minęło.
Może w przyszłym roku, uda się coś zorganizować :roll:
Już wiemy gdzie organizować sylwestra, Grzegorz83, mam nadzieję, że czynnie Nas wesprzesz w organizacji :wink:Napisał Grzegorz83