witam Panówco prawda jestem z Jaworzna ale mam nadzieje że poznam tutaj z okolic kogoś z zamiłowaniem
![]()
witam Panówco prawda jestem z Jaworzna ale mam nadzieje że poznam tutaj z okolic kogoś z zamiłowaniem
![]()
napewno poznaszbo jest nas duzo
![]()
to fajnie, bo jestem posiadaczką od wczoraj alfy 156hehe musze tylko pare rzeczy wymienic i ruszam na droge
![]()
to gratuluje zakupui napewno kazdy sie cieszy ze przylaczyla sie kolejna osoba do grona
Pozdrawiam.
P.s A co musisz sobie wymienic we wloszce ??
w moim wypadku jest to włochhehe, a takie drobne rzeczy jak klocki i tarcze i jeden z wachaczy
także nie ma źle
ee.. to spoko nawet nie jest tak zlehaha przepraszam za taka pomylke
co do wloocha
to milo ze ze wszystkich marek wybralas wlasnie ta
ale napewno mowiono ci ze szmelc kupujesz ;P
nie sluchaj ichpozdrawiam
ależ oczywiście, będzie się psuł, drogie częsci, nie wypłacisz się, paliwo będzie żarł. Ale nie potrafiłam się oprzeć i teraz jestem bardzo zadowolona![]()
to kiedy nasze slicznotki sie spotkaja?? moze w najblizszym czasie puki sniegu niema![]()
moja w pon idzie do warsztatu ale na długi weekand juz chyba będzie więc pewno będe śmigać po mieście jak będzie ładna pogoda to może jakieś fotki zrobie![]()
Sertwidze z Jaworzna
jakiego koloru masz alfe bo u mnie koło bloku stoi jeszcze jedna 156
hihi
![]()
to napewno niejest mojamoja stoi w garazu
![]()
bo nimieszkam w bloku tlyko w domku na dłg.
a ty jaki masz kolor? i mam kolorek granatowy i mam sopilerek na bagazniku a latwo moja rozpoznac bo mam diody wokol lamp z przodu