Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 78

Temat: Ogólnopolski zlot Alfy Romeo 33

Chojnak79
    Gość

Domyślnie

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić sam spot 33, a równolegle utworzyć organizacyjny dla zlotu boxerów, tyle że w innym terminie. Zgodzę się z Tobą, że nawet widok 5-7 33 będzie poniekąd ciekawostka... tylko czy my się spotykamy dla "ludzi żeby widzieli" czy dla siebie?

Alfista92
    Gość

Domyślnie

Prędzej dla Siebie...
    Dla ludzi to będzie raczej żadna ciekawostka Bo większość się po prostu nie zna

---------- Post dodany o godzinie 08:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:05 ----------

P.S

Aha, można w sumie zorganizować spot dwudniowy To już pod taki zlot będzie podchodziło trochę
    W sobotę spotkamy się my, z AR33 po rywalizujemy trochę, pooglądamy swoje maszyny potem przy grillu czy ognisku wieczorem siądziemy przy piwku i kiełbasce, a następnego dnia dołączą do nas inne boxery
    Takie dwa w jednym

Chojnak79
    Gość

Domyślnie

Jestem na tak!
    Jeśli chodzi o mnie to niestety mam do czerwca przyszłego roku wolny tylko co drugi weekend i to od soboty od 12. Niestety jeden weekend podyplomowe, a drugi praca w soboty do 12
    Również dni wolne typu majówka, czy Boże Ciało też w moim przypadku odpadają bo to czas zarezerwowany dla rodziny (mają mnie ostry deficyt na co dzień )

Alfista92
    Gość

Domyślnie

Co do terminu, myślę że można ustalić w czasie przyszłym:
    Póki co ustaliliśmy, że najlepiej zrobić zlocik dwudniowy, w Borkach ...
    A jak inni się na to zapatrują?

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał Alfista92 Zobacz post
    ...

Aha, można w sumie zorganizować spot dwudniowy To już pod taki zlot będzie podchodziło trochę
    W sobotę spotkamy się my, z AR33 po rywalizujemy trochę, pooglądamy swoje maszyny potem przy grillu czy ognisku wieczorem siądziemy przy piwku i kiełbasce, a następnego dnia dołączą do nas inne boxery
    Takie dwa w jednym
    Czyli: przyjadą trzy samochody, pogadacie, pooglądacie w ciągu godziny wszystkie trzy na wskroś, rozmowa się nie będzie kleic i się rozjedziecie. Tak to na chwilę obecną wygląda, bez urazy
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Alfista92
    Gość

Domyślnie

No, oby te trzy przyjechały
    Bo p&#243;ki co tylko trzech zgłosiło chęć uczestniczenia
    A ile przyjedzie to nie wiadomo...

Użytkownik Romeo Avatar maciejbydg_87
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 147 & 156 SW 1.9 JTD

Domyślnie

no jesli chodzi czy same 33 czy też inne boxery.... hmm sam nie wiem tak jak Alfista napisał było by super jakby były same 33 ale było by ich conajmniej 5-7 wtedy też super by było żebysmy spali w namiotach (o ile będzie ciepło ) przy Alfach - palili ognisko wcinali kiełbaski i zapijali bezołowiowa.... ee to znaczy piwkiem

bo jak bedą 3 trzydziestki trójki to faktycznie max po 3 godzinach skończą się tematy.

patrzac w druga strone to w czym bedą nam przeszkadzać inni użytkownicy Boxerków ??
    możemy zrobić zlot wszystkich 1 dniowy ale my trzydziesto trójkowicze możemy zostać do niedzieli i jeszcze pogawędzić....

choć wolał bym jednak żeby były same 33 ale przy wiekszej ilości te 7 przynajmniej

i jestem też ciekaw co myslą sobie zwykli zjadacze chleba widząc 33 na drodze.... i co pomyślą jak zobacza całe stado 33

Moje Belle:
    Alfa 33 Imola 1.4 BX 1993 ( '08 - '11 )
    Alfa 155 Sport 1.8 TS 8v 1995 ( '11 - '12 )
    Alfa 164 Super 2.0 TS 8v 1997 ( '12 -'14 )
    Alfa 147 1.9 JTD 2003 ('14 - )
    Alfa 156 SW 1.9 JTD 115km 2002 ('14 - '16 )
    Alfa 156 SW 1.9 JTD 110km 2001 ('16 - '18 )
    Alfa 159 SW 1.9 JTD 150 Q-tronic 2010 ('18 - )
    Alfa 33 Q4 1992 ('18 - )

Alfista92
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał maciejbydg_87 Zobacz post
    jestem też ciekaw co myslą sobie zwykli zjadacze chleba widząc 33 na drodze.... i co pomyślą jak zobacza całe stado 33
    ...jaki dziwny samochód...
    Wygląda jak polonez, a brzmi jak traktor???

Zwykły zjadacz chleba się nie zachwyci

Chojnak79
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał maciejbydg_87 Zobacz post
    i jestem też ciekaw co myslą sobie zwykli zjadacze chleba widząc 33 na drodze.... i co pomyślą jak zobacza całe stado 33
    tja pomyśli sobie kto temu stadku podbija badania techniczne...
    Dla zwykłego Kowalskiego 33 to jakieś tam stare auto, które toczy się pod drogach siłą woli właściciela

---------- Post dodany o godzinie 18:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:31 ----------

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    Czyli: przyjadą trzy samochody, pogadacie, pooglądacie w ciągu godziny wszystkie trzy na wskroś, rozmowa się nie będzie kleic i się rozjedziecie. Tak to na chwilę obecną wygląda, bez urazy
    ... powiało optymizmem
    Ponadto sądzę, że jak ludzie są fajni to i gadka się klei, a jak nie to przy destylacie kartoflanym Polak z Polakiem zawsze znajdzie wspólny temat

Użytkownik Ogier Avatar lukasz169
    Mieszka w
    Wieluń
    Auto
    156 2.5 V6

Domyślnie

Ja jestem kolejnym zainteresowanym to już jest nas 5-ciu A ostatnio na forum mały wysyp 33-ek więc myślę, że jeszcze paru chętnych by się znalazło Może amigas by przyjechał moją byłą wyremontowaną Uważam, że zlot 33 to bardzo zacny pomysł i fajnie byłoby zobaczyć więcej tych kochanych aut naraz w jednym miejscu